=

Divat-Trend

2012 a színek keverésének éve!

A színek keverése, minél több minta, vad összeállítások… erről szól a nyár és a meleg. Idén nagyon divatosak a neon színek is, és ezzel ellentétesen a testszínbe olvadó pasztellszínek is. Ki-ki döntse el, hogy melyik áll közelebb a szívéhez, melyiket meri felvenni.

Színek kevéreseA színek keverése a ruhatáron kívül a kiegészítőkben is megmutatkozik, és körmünkön is kimutathatjuk, hogyan érzünk, milyen hangulatban vagyunk. Az élénk színek keverése élénk színű ruhával nagyon divatos idén a kicsit extravagánsabb érzületű fiataloknak.

Aki inkább visszafogott, annak ajánljuk a pasztellszínű lakkokat, ruhadarabokat. Idén nagyon trendi a testszínű lakk, és a kék is!

Fürdőruhákban is hódít az élénk színek keverése, neon zöld felsőrész egy rikító piros alsórésszel. A boltokban nagyon sok helyen kimondottan ezért külön kaphatóak az alsó és felső részek, hogy szabadon variálható legyen, hogy mit vesz fel az illető.

Színek kevéreseAki szereti a színeket és színek keverését, annak az idei divat nagyon kedvez: Gyönyörű színek, sárga, rózsaszín, világoskék, hatalmas virágminták, ezek jellemzik a 2012-es tavaszi-nyári divatot. Kétségtelenül a nőiességet fejezik ki, a tavaszi megújulást. A változatos színű női ruhák mellett elengedhetetlen a színes kiegészítő, táska, cipő, ez a 2012-es nyár.

Ez a szezon a színeké a megújulásé, a szépség és a csillogás jegyében. Ebben a 2012-es szezonban újra fog éledni a ’70-es évek kifinomult sikkes, és a ’60-as évek nőies divatja. A 70-es évek maxi ruhái köszönnek vissza. Merészebb,,vállalkozók” választhatják a rövidnadrág – combcsizma összeállítást. Erre a 2012-es tavaszi-nyári szezonra az extrém magas sarkú cipő lesz jellemző. Tehát csak bátran, ebben a szezonban a Nőiesség dominál…

Címkék: , , , , , , ,