=

Divat-Trend

A 3D szempilla előnyeiről bővebben

A műszempillák már régóta nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen ki ne szeretné kifejezőbbé és csábítóbbá tenni a tekintetét egy egyszerű trükkel? A műszempilla a szempillaspirálnál jóval hatékonyabban és tartósabban hosszabbítja és erősíti meg a szempilláinkat, mégis sokan ellenne voltak korábban. Az ellenzők leginkább azt kifogásolták a műszempillában, ami már a nevében is benne van: mű.

A hagyományos műszempillák távol álltak a természetes hatástól, de szerencsére mostanra már nagyot változott a helyzet, és a legújabb technológiával készült 3D szempilláknak köszönhetően már a kezdetben szkeptikus emberek is a szempillabővítés mellett döntenek. A 3D szempillákat szálanként kell a saját szempillákhoz illeszteni, ezzel pedig hangsúlyosan dús és természetes hatást érhetünk el. Mivel a 3D szempillák súlyban sokkal könnyebbek, mint a klasszikus szempillák, ezért egyszerűbb őket megszokni, és kevésbé terhelik meg a saját szempilláinkat. Kifejezetten tartós viselésre tervezték a 3D szempillákat, ezért súlytalanok, víz- és könnyállóak és semmilyen módon nem sértik a saját szempillánkat.

A 3D szempilláknak rengeteg előnyük van: amellett, hogy természetesen dús hatást adnak a szempilláinknak, nem tartalmaznak káros anyagot sem, így az érzékeny szemeken is alkalmazhatóak. A 3D szempilláknak köszönhetően eldobhatjuk a szempillaspirált, hiszen nem lesz rá szükségünk, smink nélkül is élénk és figyelemfelkeltő lesz a tekintetünk. Ha 3-4 hetente feltöltjük a szempillasort, akkor gyakorlatilag folyamatos a dús hatás. A tartós hatás eléréséhez érdemes minőségi 3D szempillákkal dolgoznunk, melyeket ma már az interneten keresztül is beszerezhetünk kedvező áron.

Minőségi 3D szempillákat vásárolna? Forduljon a Fodrilla Fodrászkellék Webáruházhoz! További információért látogasson el webáruházunkba, a www.fodrilla.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-330-8966-os telefonszámon, vagy a honlapunkon keresztül!