=

Anyaság

A babafürdetés és kellékei

Az új családtag érkezése számos kihívással és új élethelyzettel jár, melyek újabb ás újabb tanulnivalókat hoznak magukkal a baba szükségleteinek kielégítése során. Az alapvető igények kiszolgálása és a babaápolás során az elsődleges jellemző feladat a szülők számára a kicsi fürdetése, amely egy teljesen új élethelyzet, azonban a rutin megszerzése során óriási segítség, ha a megfelelő termékeket és kellékeket választjuk a babafürdetéshez.

A babafürdető kellékek: Textíliák

A babák fürdetése sok szempontból körültekintő odafigyelést kíván, melyek közül kiemelt szerepet töltenek be a különböző kellékek, hiszen a csemeténk finom, puha bőre érzékeny a különféle szerekre, melyek egy felnőtt vagy nagyobb gyerek számára már nem jelentenének problémát, valamint a textíliák megválasztása során is érdemes a természetes, irritációmentes megoldásokat felkutatni és alkalmazni. A babafürdetés során alkalmazott textil kellékek alapvetően két csoportba sorolhatóak:

  • Fürdető kendők: A kicsi mosdatása során érdemes puha, finom textíliákat használni, melyeknek köszönhetően nagyobb biztonságban érezheti magát a baba, valamint a fürdető krémmel való mosdatás során nagy segítség a különféle fürdető kendők használata.
  • Fürdőlepedők: Napjainkban a legtöbb baba fürdőlepedő már kapucnival van ellátva, melynek köszönhetően hatékonyan óvhatjuk a kicsit a megfázástól, továbbá méreténél fogva betakarhatjuk a babát az öltöztetésig. A fürdőlepedők segítségével leitathatjuk a baba bőréről a nedvességet, így elkerülhető a gombásodás és az anyagösszetételnek köszönhetően az irritáció.

A babafürdetés során használt textil kellékek kiválasztásánál mindig tartsuk szem előtt az anyagösszetételt (természetes puha anyagok, amelyek nem tartalmaznak szintetikus szálakat), valamint ízlésünk szerint dekoratív és aranyos darabok közül válogathatunk a széles piaci kínálatból.

Válassza a minőséget!

A Milibaby Baba Webáruház széles termékkínálatán belül különböző dekoratív, természetes anyagokból készült textil babafürdető kellékeket kínál érdeklődői számára, legyen szó saját csemete igényeinek kiszolgálásáról vagy akár hasznos ajándék választásáról. Tekintse meg webáruházunk széles termékkínálatát a www.milibaby.hu weboldalon, valamint tanácsokért és bővebb információkkal kapcsolatban keresse kapcsolattartónkat, Seres Gábort a 0630/436-2893-mas telefonszámon, valamint az info@milibaby.hu e-mail címen!