=

Divat-Trend

A Desigual márka rövid története

Bizonyára minden, plázába sűrűn látogató ember találkozott már a Desigual márkanévvel, ugyanis nehéz úgy elmenni a ruhaboltjaik mellett, hogy nem akad meg az ember tekintete a kirakaton. A Desigual az egyik legnépszerűbb spanyol márka napjainkban, köszönhetően a színes és különleges mintázatú ruháiknak. Világszerte 72 országban találhatunk Desigual boltokat, szerencsénkre Magyarországon is. A barcelonai központú cég mottója: „La vida es chula” vagyis „Az élet gyönyörű”, ahogy a ruháik is.

Nem nagy múltra visszatekintő vállalkozásról van szó, a Desigualt 1984-ben alapította a svájci származású ruhatervező, Thomas Meyer, akinek az volt a célja, hogy olyan ruhákat tervezzen, amelyek kifejezik az egyes emberekben rejlő egyediséget. Bár a hangsúly az egyedi és különleges ruhadarabok létrehozásán volt, Meyer mindenképp azt szerette volna, hogy termékei megfizethetők legyenek.

A Desigualnak nem csak a ruhái különlegesek, hanem a marketingstratégiája is. A 2011-es kampányuk során arra bíztatták a vásárlóikat, hogy térjenek be a boltba meztelenül, majd távozzanak felruházva. A felhívás lényege az volt, hogy az alsóneműben, vagy teljesen meztelenül érkező vásárlóknak ruhákat adtak ajándékba. A Desigual minden tekintetben merész, ruháik és a marketingstratégiájuk üdítő változást hozott a divatszakmába. Bármilyen alkalomhoz találhatunk megfelelő Desigual ruhát, legyen szó a mindennapi munkába járásról, elegáns vacsorákról vagy nyaraláshoz illő tengerparti viseletről. Bár számtalan különféle ruha közül válogathatunk, egy közös bennük: mindegyik megragadja a tekintetet különlegességével.

Szeretné magán érezni a spanyol szenvedélyt, és kipróbálná a Desigual egyedi és utánozhatatlan ruháit? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.adrenalinstore.hu webcímre, és tekintse meg ruházati webáruházunk széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a + 36-70-410-4109-es telefonszámon, illetve az info@adrenalinstore.hu e-mail címen!