=

Gasztronómia

A felvágott szeletelő gépek előnyeiről bővebben

A szeletelőgép vásárlása nem csak az üzletek és az éttermek esetében jó befektetés, a konyhai munkát is jóval egyszerűbbé teheti egy magas színvonalú felvágott szeletelő gép. Számtalan előnye van egy konyhai felvágott szeletelő gépnek, mind minőségi, mind anyagi szempontból.

Először is abba érdemes belegondolni, hogy mennyivel olcsóbb megvenni egy rúd felvágottat, mint az előre csomagolt 10 dkg-os termékeket megvásárolni. Ráadásul nem csak sokkal költséghatékonyabb így, de hosszantartóbb is a termék, hiszen egy egész rúd felvágott sokáig elég, ezért nem kell gyakran boltba járni. Sokan azért nem szeretik rúdban venni a felvágottat, mert a késsel való feldarabolása időigényes, kényelmetlen, még veszélyes is, hiszen meg is vághatjuk magunkat. Ráadásul teljes képtelenség késsel olyan vékony szeletekre vágni a rudat, mint a szeletelő géppel. Esztétikai különbség is van a kézzel való vágás és a felvágott szeletelő géppel történő szeletelés között, hiszen míg a gép tökéletesen egyenletes szélességű, esztétikus szeleteket vág, ugyanezt saját kezűleg nem tudjuk kivitelezni.

A felvágott szeletelő géppel tehát duplán időt spórolunk: kevesebbszer kell elmenni a boltba felvágottért, és az otthoni szeletelés is gyors, zökkenőmentes. Nem csak időt, de pénzt is spórolunk a gép beszerzésével, hiszen ahogy már szó volt róla, sokkal olcsóbb rúdban vásárolni a felvágottat, mint előre csomagolt, kis kiszerelésben.

Amikor felvágott szeletelőgépet választunk, figyeljünk arra, hogy a kés rozsdamentes acélból készüljön, és a gép könnyen szétszerelhető legyen, az egyszerű tisztítás érdekében. Érdemes olyan készüléket vásárolnunk, ami beépített élezővel is rendelkezik, így a későbbiekben ezzel sem lesz gondunk.

Minőségi felvágott szeletelő gépet vásárolna? Forduljon bizalommal cégünkhöz, a Kőlux Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.ma-ga.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-957-4553-as telefonszámon vagy az info@ma-ga.hu e-mail címen!