=

Életmód

A fényterápia áldásos hatásairól bővebben

Először is tisztázzuk, hogy mit is értünk fényterápia alatt. Ez egy olyan kezelés, mely során a fény adott hullámhosszon reakcióba lép a bőrt alkotó sejtekkel, így befolyásolva azok működését, ez a gyakorlatban úgy néz ki, mint egy egyszerű szolárium, de a hatása ugyebár egészen más.

A kollagén fényterápia során a bőrben található kollagén sejtek aktivizálódnak, melyeknek már az első kezelés után is érezhető a hatása. Részben ezek a sejtek felelnek ugyanis a bőr feszességéért, állagáért és a ráncok megjelenésében vagy épp eltűnésében is komoly szerepük van. Ezzel a kezeléssel a kollagén mellett az elasztin termelése is pozitív irányba fordul, melynek szintén szemmel látható hatásai vannak. A kollagén fényterápia továbbá képes a különböző rostok rekonstruálására, melyek az öregedés hatására engedtek tartásukból, az arckörnyéki ráncok eltüntetésére is kiváló, továbbá segíti a hidratációt, és szép textúrát, egészséges bőrszínt eredményez. Mindemellett egészségügyi hatását is fontos kiemelni, hiszen szerepet játszik a műtéteket követő heggyógyításban, illetve ízületi problémák esetén is remek megoldás.

A kollagén fényterápia tehát egy felettébb sokoldalú és innovatív technika, melynek köszönhetően akár éveket is letagadhatunk egy pár kezelés után! Ugyanakkor fontos, hogy csak olyan szalonban végeztessük ezt a kezelést, ahol a megfelelő technikai és szakmai felkészültség adott a sikeres végeredményhez!

Ha szeretne fájdalommentesen, és mindenféle külső beavatkozás vagy tűk nélkül fiatalítani a bőrén, akkor a legjobb a helyen jár! Szakembereinknek és korszerű gépeinknek köszönhetően, ha nálunk végeztet kollagén fényterápiás kezelést, a hatás biztosan nem marad el! Látogasson el a www.santemedbeauty.hu–ra, ahol részletesebben tájékozódhat szolgáltatásainkkal és kezeléseinkkel kapcsolatban! Ne feledje, ha minőségi eredményt szeretne, válasszon minőségi alakformáló szalont, tehát válasszon minket!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a +3630/648-0878–as telefonszámon, illetve az info@santemedbeauty.hu e-mail címen!