=

Életmód

A fitneszgépek bérlésének előnyeiről – Pénztárcabarát megoldás!

Napjainkban széles termékkínálat áll rendelkezésünkre a sportolási eszközök terén, sokan azonban nem engedhetik meg maguknak a drága fitneszgépek megvásárlását, ennek megoldására találták ki a kölcsönzés lehetőségét, aminek számtalan előnye van!

A fitneszgépek bérlésével biztosított a lehetőség számunkra, hogy csúcsminőségű gépeket használhassunk, amelyek hozzájárulnak mindennapi szükséges mozgásigényünkhöz. A bérleti díj csekély része a berendezések eredeti árának, jó pár sportolási eszköznek az eredeti ára egy kisebb vagyonnal is felérhet! A kölcsönzés díját bárki meg tudja fizetni, ezért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni.

A szakértők azt mondják a változatos mozgás az, ami igazán formál és használ egészségünk szempontjából, így, ha már kibéreltünk egy futópadot, vagy szobakerékpárt, a kölcsönzési határidő lejárta után lehetőségünk van más alternatívát választani, ha már úgy érezzük, eleget használtunk egy fitneszgépet, akkor válthatunk másik mozgásformára. Páran megengedhetik maguknak, hogy megvásároljanak csúcsminőségű fitneszgépeket, de az összespórolt pénz csak egy berendezés árát fedezi, és, ha állandóan egyféle mozgásformát alkalmazunk nemcsak megunjuk és monotonná válik, hanem csak bizonyos testrészeinkre korlátozódik a formálás, így nem érjük el kitűzött célunkat.

Ha bármilyen sporteszköznek a tulajdonosai vagyunk, számolnunk kell a karbantartás költségeivel, ami igencsak megterhelő lehet anyagilag. Fitneszgép bérlésekor elfelejthetjük a plusz kiadásokat, ugyanis a bérleti díjba belefoglalják az esetleges javítási költségeket is, így nem érhet minket kellemetlen meglepetés, mert, ha bármi probléma merül fel a berendezésekkel kapcsolatban, jelezzük a kapcsolattartónak a hibát és ha igényt tartunk rá, biztosítanak a javítási idő alatt másik eszközt!

Ha szeretne élni fitneszgépek kölcsönzési lehetőségével, a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. biztosítja otthonában a csúcsminőségű gépeket! További információkért keresse fel honlapunkat a www.futopadkolcsonzo.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-992-2555-ös számon, vagy írjon e-mailt az info@virtnesscentrum.hu címre!