=

Anyaság

A fogak megfelelő ápolása terhesség alatt

Leendő anyukaként még nagyobb figyelmet igényel a fogak ápolása. Ha gond adódik, elengedhetetlenül fontos, hogy a megfelelő időben és helyen gondoskodjanak lehetőleg fájdalommentes fogászati kezelés keretében a problémáról. Megbízható budapesti fogorvosi szolgáltatások terén segítségére lehetünk!

A kismamák fogainak egészségét nagyban befolyásolja a várandósság. A hormonális változások különböző reakciókat válthatnak ki a test egészében, így a szájüregben is. Gyakrabban léphet fel fogínyvérzés, fogínygyulladás. A fogszuvasodás kialakulása azzal hozható összefüggésbe, hogy az esetleges hányinger, gyakori rosszullétek miatt a gyomorsav megtámadhatja a zománcréteget. Tanácsos minden apró részletre ügyelni, így arra is, hogy ilyen esetben ne mossunk fogat rögtön. Ajánlatos szájvizet használni, és reggel nem éhgyomorra, hanem csak étkezés után fogat mosni. Szerencsére nem feltétlenül biztos, hogy a terhesség miatt fokozódik a fogak romlása. A várandósságra való felkészülésnél célszerű ellenőriztetni, rendbe hozatni a fogazatot, és rendszeres ellenőrzésre járni a terhesség ideje alatt is.

A BalanceMED3 kiemelt figyelmet fordít a kismamák kezelései során a következő tényezőkre:

  • gyógyszeres kezelés elkerülése
  • vitaminok, kálcium bevitel fontossága
  • egyéni érzékenységek figyelembe vétele
  • közös megbeszélésen alapuló kezelések

A www.balancemed3.hu weboldalunkon betekintést nyerhet a BalanceMED3 dolgozói által nyújtott minőségi szolgáltatásokba. Fájdalommentes fogászatunk külön gondot fordít a várandós hölgyek ellátására. Megbízható árakon, különféle kedvezményekkel biztosítjuk az egyéb problémákkal küszködő vendégek ellátását is fogszabályozás, fogimplantátum, fogbeültetés szolgáltatásainkkal. Ingyenes állapotfelméréssel, kezelési terv elkészítésével, figyelmes munkával igyekszünk minden igénynek és elvárásnak tökéletesen megfelelni. Pszichológiai szolgáltatások terén is szívesen állunk rendelkezésére, bármilyen megoldandó kérdés merül fel családi vagy más téren. Széles körben végzünk kezeléseket. Pszichológiai rendelőnk nyugodt környezetben található, ahol egyéni módszerekkel tartjuk a terápiás kezeléseket.

Válassza Ön is a BalanceMED3 –t, és biztos lehet benne, hogy megfelelő kezekben lesz egészsége! Kérdéseivel keressen minket az info@balancemed3.hu e-mail címen! Személyes megbeszélésre a 06-1-780-0120 – as telefonszámon tud időpontot egyeztetni!