=

Életmód

A függőségekből van kiút, kezdjen új életet!

A függőség sok ember életét megkeseríti, mert hatalommal bír a mindennapjaik felett. A függőségnek sokféle arca van, ugyanúgy formát ölthet tudatmódosító szerekben, mint a párkapcsolatok szintjén. Az alkohol, a cigaretta és a drog csak az egyik oldala ennek a buktatókkal teli világnak. A lélek olyan mankókba is belekapaszkodhat, amit egy párkapcsolat, egy másik ember közelsége tud adni. A jó hír az, hogy van segítség, ha a megfelelő helyen keresik a betegek. Az első lépés mindig ez, amikor valaki felismeri, hogy az az állapot, amiben van, nem jó neki és egyedül nem képes változtatni rajta. A függőségből kilábalni könnyebb, ha vannak olyan emberek, akik támogatást nyújtanak, nemcsak lelki, de szakmai síkon is.

A különböző terápiák és kezelések között minden beteg rátalálhat arra, ami számára elhozza a várt fordulatot, és aminek a segítségével ráléphet a gyógyulás útjára. Nem számít, hogy alkohol, társ, munka, kapcsolat az, ami túlságosan átvette az uralmat az élete fölött, adott a lehetőség, hogy visszavegye az irányítást!

Az egyik ilyen kezelés az agyi aktivitás befolyásolására irányul. Mi a kezelés lényege és hogyan segít egy gyógyulni vágyó, függőségben szenvedő betegnek? Ez a sikeres módszer a neurofeedback, ami az agyhullámok működésének megismerésén alapul, a másik pedig mentálhigiéné, vagyis szakemberrel történő segítő beszélgetések. A két kezelés kiegészíti egymást és segíti a függőségből való kigyógyulást.

A www.agyiaktivitas.hu webcímen az agyi aktivitást segítő kezelésről tudhat meg többet, aki érdeklődik a téma iránt. Balanyi Attila stresszkezelő honlapján jár, ahol könnyen ráakadhat arra a megoldásra, amit évek óta keresett! Ismerje meg a lehetőségeket, szabaduljon meg egyszer és mindenkorra a függőségeitől, hogy újra önfeledten élhesse a mindennapjait! A kezelésekről, időpontokról érdeklődjön a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén, a +36-20-945-9492-es telefonszámon vagy az info@agyiaktivitas.hu e-mail címen!