=

Otthon-Lakberendezés

A gyapjú párna édes álmokat hoz

Aludni mindenki szokott, de jól aludni nem mindenki tud. A pihentető és egészséges alvás több tényezőn múlik. Az ágynemű, illetve a párna és a paplan is nélkülözhetetlen egy hívogató, kényelmes és komfortos ágy felszereléséhez. A párna szinte minden alvó ember feje alatt megtalálható, kényelmesebb az alvás rajta és a gerinc számára jobb tartást nyújt. A párna kiképzése mellett az alapanyaga is hozzájárul ahhoz, hogy valaki reggel jó kedvűen és energikusan ébredjen.

A gyapjú párna nem véletlen olyan népszerű és jól ismert ágynemű típus. Különösen a merinoi gyapjúból készült gyapjú párnák presztízse magas, hiszen rengeteg pozitív hatással jár a használatuk. Mit tapasztal az, aki merinoi gyapjú párnán alszik minden egyes nap? A közérzete már első éjszaka után javulhat, hosszú távon pedig az alvás minősége több szintet nő majd. Akinek eddig nem vált be a hagyományos párna, hiába próbálkozott többféle fajtával is, érdemes a gyapjú párnának egy esélyt adnia, mert nem fog benne csalódni.

A gyapjú párna rendkívül jó a légáteresztő képességel bír, hagyja lélegezni a bőrt és ezzel együtt jobb oxigén ellátást is biztosít alvás közben. A szervezet és a bőr is regenerálódik alvás közben, a merinoi gyapjú párna lanolin tartalmának köszönhetően még a kiszáradástól is megóvja a bőrt. Optimális hőmérsékletet biztosít, nem izzasztó, élénkíti a vérkeringést és jót tesz a fájdalom ellen, támogatja az immunrendszert is. Puha, altató és kellemes fekvés esik az ilyen párnákon, minden éjjel úgy hajthatjuk álomra a fejünket, hogy ismét jól fogunk aludni.

A www.vitaltrade.eu webcímen a Vital Trade 4 You Kft. honlapja érhető el. Innen Ön is megrendelheti a az új gyapjú párnáit, akár az egész család számára. Ne kössön kompromisszumot, ha alvásról van  szó, hanem válasszon valódi minőséget ágyneműből is! Tudjon meg többet a webshopunkban lévő merinoi gyapjú párnákról és keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén! A vitaltrade@vitaltrade.hu email címen és a 36-70-263-48-87 telefonszámon kollégáink válaszolnak kérdéseire!