=

Otthon-Lakberendezés

A harmonika ajtó lehetőségeiről

Minden otthonban hangsúlyos szerepet kapnak a nyílászárók, hiszen fontos, hogy megteremtsük a privát tereket. Ha csendre, nyugalomra vágyunk, dolgozunk, vagy privát beszélgetést folytatunk, egy egyszerű ajtózárással ki tudjuk rekeszteni a zajokat, jelezzük, hogy magánszférára van szükségünk. Azt, hogy milyen nyílászárót választunk, a tér kialakítása, nagysága is befolyásolja, de az esztétikai szempontok is meghatározóak!

A harmonika ajtók is egy ilyen alternatívát képviselnek, akár egy otthon, akár egy közösségi tér, vagy egy iroda nyílászáróinak kiválasztásáról van szó. A harmonika ajtó kifejezetten ajánlott minden olyan térbe, ahol nem szeretnének fölösleges holt tereket elfoglalni, de fontos a privát szféra megteremtése. Gyakran előfordul, hogy az élettér egy minigarzonra korlátozódik, egy pici lakásra, ahová a bútorokat, tárgyakat kell elhelyezni, mindezt lehetőleg anélkül, hogy a végeredmény zsúfoltnak hatna. Az ajtók gyakran útban vannak az ilyen kis lakásokban, sokan le is szerelik őket. De harmonika ajtó használatával nem kell lemondani a nyílászárók használatáról, és nem is kell folyton kerülgetni az ajtószárnyakat!

A harmonika ajtók praktikusak, mert egyszerűen felszerelhetőek. Választhatnánk tolóajtót is, de ahhoz bontásra van szükség. A harmonika ajtót ezzel szemben gyorsan beszereltethetjük, és már használhatjuk is! Nem csupán nyílászáróként, de térelválasztásra is alkalmas. Ha a megfelelő helyre szereltetjük, tetszés szerint változtathatjuk a helyzetét és igényeink szerint növelhetjük vele a teret, azaz szobák elválasztására, terek variálására is alkalmas!

Sokoldalúsága abban is megmutatkozik, hogy a harmonika ajtót könnyedén beilleszthetjük a már meglévő enteriőrbe is, mert nem kell ahhoz sokáig kutatnunk, hogy színben, anyagban, sőt mintában harmonizáló, vagy éppen kontrasztos ajtókat találjunk!

A www.redonyok.hu honlapon megismerkedhet kiváló termékeinkkel, és megrendelheti vadonatúj harmonika ajtóját, de akár redőnyét, reluxáját vagy szúnyoghálóját is! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről a 06-20-33-19-147-es telefonszámon, vagy pedig az info@redonyok.hu e-mail címen!