=

Anyaság

A hétvége, amely csak az anyaságról és a gyermekekről szól!

Az anyaság és a gyermeknevelés nem egyszerű feladat, mindig teljes embert kíván, még akkor is, mikor szívünk szerint elvonulnánk egy csendes zugba, hogy kipihenhessük fáradalmainkat. A gyermekvállalás komoly felelősséggel jár, és számos kérdést, illetve kételyt vet fel a friss szülőkben, főként, ha első gyermekről van szó. Bár az internet korában könnyedén rátalálhatunk minden információra, melyre szükségünk van egy adott probléma vagy feladat megoldásához, mégis jól esik olykor ezeket személyes kontaktusok során szakértőktől hallani és tapasztalni.

Pontosan ezért, minden évben megrendezésre kerül a BabaMama Expo, ahol tényleg minden kizárólag a szülőkről és a gyermekekről szól!

Egy-egy BabaMama Expo alkalmával az újdonsült szülők megismerkedhetnek a szülőség minden rejtelmével, a hivatalos ügyintézésektől kezdve az egészséges tápláláson át egészen az óvodába szoktatásig, és még tovább, rengeteg izgalmas téma várja az odalátogatókat. A BabaMama Expo tökéletes program lehet azok számára is, akik még csak fontolgatják a gyermekvállalást, és szeretnének többet megtudni az ezzel járó kihívásokról és teendőkről, hogy aztán felkészülten és magabiztosan vághassanak bele a gyermeknevelésbe!

Rengeteg előadás és párbeszéd látogatható meg a programok során, számos témában! Emellett a kiállítók között megtalálható számtalan babafelszerelést forgalmazó cég, a tápszerektől kezdve egészen a babakocsikig! A BabaMama Expo legizgalmasabb programjai között szerepelnek kvízek, fotózások, nyereményjátékok, bemutatók, és különböző tanácsadások! Ha Ön is szeretne egy közösség részese lenni, rengeteg hasznos információt felhalmozni, és elegendő energiát gyűjteni az elkövetkezendő időszakra, vagy egyszerűen csak egy felhőtlen hétvégét együtt tölteni családjával, látogasson el a következő BabaMama Expora!

Ha lemaradt az idei programokról, akkor sem kell csüggednie, hiszen honlapunkra látogatva, a www.babatb.hu oldalon számos hasznos információt találhat az anyaságról, és újszülöttekkel kapcsolatos hivatalos teendőkről, mint az újszülött okmányok beszerzése, az anyasági támogatás, vagy a babatb! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-1-459-4073-as vagy +36-30-335-1330-as számon, akár e-mailben az info@babatb.hu címen!