=

Otthon-Lakberendezés

A kádparaván nem hiányozhat az Ön fürdőjéből sem!

A lakberendezés a fürdőszobában is izgalmas kihívás! Hogyan varázsoljunk egy általában minimális alapterületű, hideg csempékkel és szaniterekkel teli helyből barátságos zugot, olyan helyiséget, ahol szívesen készülődünk reggelente és nyugodtan megpihenhetünk esténként?

Az olyan örök kérdések mellett, mint a „zuhanykabin, vagy kád”, azt is el kell döntenünk, hogy zuhanyfüggöny, vagy kádparaván kerüljön a fürdőszobába. Sok helyen a kád egyszerre funkcionál kádként és zuhanyzóként is, ennek megfelelően fali zuhany is tartozik hozzá. A problémát természetesen a kifröccsenő víz felfogása okozza. A zuhanyfüggöny egy jól ismert megoldás, de megvannak a maga hátrányai. A zuhanyfüggöny olcsó és kiváló design elem is, de sokszor hiába húzzuk el, a víz attól még kicsorog. Az sem igazán jellemző, hogy mindenki megszállottan sikálja hétről-hétre a zuhanyfüggönyét, a baktériumok és a vízkő tehát megtapad rajta, így gyakran kell cserélni!

A kádparaván ezzel szemben olyan találmány, amit elég egyszer felszereltetni és élvezni annak az előnyeit. Ez a praktikus kiegészítő design elemnek sem utolsó, mert megválaszthatjuk, milyen üvegből készüljön, díszítéssel vagy anélkül! A kádparaván kialakítása is többféle lehet, készülhet egy fix üveglapból, de lehet zárható, egy, kettő, vagy akár három üveglapból álló is, amit harmonikaszerűen lehet mozgatni, vagy akár az egész kád hosszát védhetjük a vízcseppektől, és megóvhatjuk a fürdőszobát az árvíztől! A kádparaván tehát egyedi módon kialakítható, hosszú távú megoldást jelent, ami sok helyen még kiaknázatlan lehetőség. Megfelelő ápolással, körültekintő beszereléssel és tervezéssel a fürdőszoba tartós kiegészítőjévé válhat, ami egyszerre véd és dekorál is!

A www.uvegszabo.hu weboldalon közelebbről is megismerkedhet egy minőségi kádparavánokat gyártó céggel, és megrendelheti saját kádparavánját a fürdőszobába! Ismerkedjen meg a kádparaván előnyös oldalával, képzelje el vele a fürdőjét, és valósítsa meg a mi segítségünkkel! Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken a részletekért! Írjon a szabo@uvegszabo.hu e-mail címre, vagy pedig telefonáljon a 06-30-757-5158-as telefonszámra!