=

Otthon-Lakberendezés

A kályhacsempe koronázza meg a cserépkályhánkat

Azok, akik már rendelkeznek otthon cserépkályhával, már tudják, hogy mennyire fontos, hogy jó minőségű és esztétikus kályhacsempe díszítse azt. kályhacsempe miatt lesz olyan egyedi, stílusos és gyönyörű egy cserépkályha, amilyet mindig is szerettünk volna. Míg a cserépkályhák őskorában, a tizenkettedik század közepén csak cseréptányérok díszítették az agyag bevonatot, ezt később felváltották a kályhaszemek, amelyek tulajdonképpen a ma is ismert kályhacsempék elődei voltak.

Mára már szinte végtelen számú lehetőség közül válogathatunk, ha kályhacsempékről van szó, hiszen számtalan otthon stílusának kell megfelelniük a mai cserépkályháknak, amiket díszítenek. A legnépszerűbb darabok kézi gyártással készülnek, magas samott tartalommal, minőségi kerámia massza alkalmazásával. Az akár többször is kiégetett kályhacsempék keresztmetszete homogén, egy rétegű, világos színű és gyönyörű máz borítja őket, amely a szivárvány minden színében beszerezhető. Ezek a kályhacsempék hozzájárulnak a kandallók és a cserépkályhák kiemelkedő hőtechnikai tulajdonságaihoz.

A kályhacsempék miatt válnak igazi egyéniségekké a fűtőberendezéseink

A minőségi kályhacsempék miatt lesznek gyönyörűek a kályháink, kandallóink és emiatt nem fognak fázni a ház lakói sem. Választhatunk klasszikus színeket és formákat, de modern kialakítást is, egészen az egészen extrém és különleges színvilágig és stílusirányzatig. Ezek a középcsempék, félcsempék, sarokidomok, dekorcsempék, áttört csempék, talpazatok, párkányok és kiegészítő idomok fognak igazi stílust csempészni az otthonainkba és közösen biztosítják a tökéletes megjelenést a cserépkályháink számára.

Ha megfelelő minőségű és kedvező árú kályhacsempére van szükségünk, válasszuk a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. termékeit, amelyek tökéletes műszaki tulajdonságokat és gyönyörű megjelenést kínálnak számunkra. A www.kalyhacsempemanufaktura.hu webcímen megtekinthető a teljes árukínálat, de érdeklődhetünk az  info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen vagy a +36 92/510-235-ös telefonszámon is.