=

Lélek

A karmáról

A karma szót már mindenki hallotta, fel-felbukkan a közbeszédben, mégis kevesen vannak tisztában ennek a szónak a jelentésével, pontos fogalmával. Mi tehát a karma, mit is jelent pontosan?

A karma tulajdonképpen törvény, ami a lélek és a szellem fejlődésére vonatkozik. Tudatos valami, amit mi magunk teremtünk a beszédünkkel, a tetteinkkel, és aminek kikerülhetetlen következményei vannak. Mindegyik negatív és pozitív oldalra bontható le. Előbbi értelemszerűen ártalmas, míg az utóbbi előre visz, segítségünkre van abban, hogy békés, boldog lelkiállapotot tudjunk előidézni.

Mindenkinek megvannak a maga karmikus reakciói, amik hosszú évek, életek során rögzültek és halmozódtak fel, ezek pedig éreztetik a hatásukat. Ezeket képesek vagyunk megváltoztatni, egy tudatos folyamat eredményeképpen, aminek légyege a gondolkodásmód megváltoztatása. Erre ad lehetőséget egy karma tanfolyam is! A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy elsajátíthassák azt a képességet, amivel a pozitív dolgokat tudják bevonzani!

A karma nem egyenlő a sorssal, mert a sors egy eleve elrendelt valami, ezzel ellentétben a karma alakítható! A karma szerint élni azt jelenti, hogy valaki tisztában van önmagával, tisztában van a világgal, az élete pedig teljes!

A karmának megvannak a maga saját törvényei, amiket megismerve, és amik szerint élve be tudjuk teljesíteni a saját karmikus feladatunkat. Ilyen karmikus szabály például az, hogy lássuk meg a jót másokban, legyünk képesek a fejlődésre, vagy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért. Egy karma tanfolyamon mindenki elérheti a céljait, és összhangba kerülhet önmagával!

Ha valami nem úgy alakul az életünkben, ahogyan szerettük volna, ha úgy érezzük, valami nem stimmel, ha mindig ugyanazokat a hibákat követjük el, itt az ideje változtatni! A www.szellemszive.hu weboldalon Ön is megteheti az első lépést a változás, a karmikus sors beteljesítése felé! A karma tanfolyamon Ön is megtanulhatja, hogyan érje el a céljait! Keressen megadott elérhetőségeinken a részletekért! Hívja a +36-70-329-4960-as telefonszámot, vagy írjon az info@szellemszive.hu e-mail címre!