=

Otthon-Lakberendezés

A legjobb ötletek mindig zuhanyzás közben születnek: ismerje meg a Radaway Idea zuhanykabinjait!

Mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a zuhany alatt valahogy sokkal jobb elmerülni a gondolatainkban, átgondolni a jövőt, és elmerengeni a múlton. A zuhanyzás mindenképp fontos szerepet tölt be az életünkben, a reggeli gyors tusolás elindítja a napot, az esti pedig lezárja. Azonban ahhoz, hogy a zuhanyzás kellemes és szinte kreativitást serkentő élménnyé váljon, megfelelő környezetre van szükség. Ha nem férünk el kényelmesen, vagy esetleg a függöny alól kifolyik a víz, biztosan nem fogunk kikapcsolódásként tekinteni a zuhanyzásra. Ezért fontos a megfelelő zuhanykabin kiválasztása.

A Radaway újszerű zuhanykabinokkal és zuhanyajtókkal rukkolt elő, melyek a sokatmondó Radaway Idea nevet kapták. Az „idea” szó ötletet, gondolatot jelent, és a tervezők célja valóban egy olyan helyszín létrehozása volt, amely segíti a nagy gondolatok megszületését. Ebből kifolyólag a Radaway Idea zuhanykabinok és tolóajtók letisztult formájukkal és praktikus felépítésükkel segítik a pihentető és serkentő zuhanyzás élményét. Nem kell többé a folyton leszakadó vagy bepenészesedő zuhanyfüggönnyel bajlódnia, hiszen a Radaway Idea zuhanykabinok edzett üvegből készültek, melyek vízlepergető tulajdonsággal rendelkeznek, így a vízkő miatt sem kell aggódnia. Esztétikus és elegáns, könnyű tisztán tartani, egyszerű a vízelvezetése, rozsdamentes zuhanyfolyókával van ellátva, ráadásul nem is foglal nagy helyet. Praktikusságának és stílusosságának köszönhetően a modern fürdőszobákból nem hiányozhat a Radaway Idea zuhanykabin.

Ha szeretné szabadjára engedni gondolatait egy komfortos, minőségi zuhanykabinban, válassza a Radaway Idea termékeket! Látogasson el honlapunkra, a www.axosaniter.hu webcímre, és válassza ki az Önnek megfelelő zuhanykabint! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36-1/555-14-90-es vagy a 06-30/910-71-51-es telefonszámok valamelyikén, illetve az axo@axosaniter.hu e-mail címen!