=

Divat-Trend

A legtrendibb bőrkesztyűk körképe

Már télbe fordult az időjárás, az utcákat ködfoltok vonják puha fehérségbe, finoman szitáló hóesés töri meg a mozdulatlanságot. A leheletet láthatóvá formálja a hideg, ami csontig hatol, megdermeszt és pirosra csípi a bőrünket. Téli kabát, kötött sál, meleg sapka és téli cipő gondoskodik arról, hogy egy porcikánk se fázzon, hogy ellenálljunk a téli fagyok támadásának. A kéz bőre igen érzékeny, könnyen pirosra csípi, kiszárítja, fájdalmasan meggyötri az alacsony hőmérséklet, a hideg szél, ezért a kesztyűről se feledkezzünk meg, mielőtt útnak indulunk! A kezünket többféle kesztyűbe is bújtathatjuk, az egyik ilyen klasszikus az elegáns bőrkesztyű.

A bőrkesztyűtől sokan ódzkodnak, mondván, hogy hiába szép divatcikk, de tulajdonképpen haszontalan, mert fázik benne a kéz. Ezért nem mindegy, hogy milyen bőrkesztyűt húzunk a kezünkre, olyat válasszunk, ami bélelt is! A belül gyapjúval bélelt bőrkesztyűk puhán és melegen ölelik körbe a kezet és az ujjakat, kellemes hőmérsékletet és cirógató kényelmet biztosítva.

A Karma Pécsi Kesztyű termékei között egyszerre divatos, minőségi, meleg női és férfi bőrkesztyűket talál. Keresse fel webáruházunkat a www.pecsikesztyuaruhaz.hu honlapon, és válogasson a 150 éves múltra visszatekintő pécsi kesztyűgyár autentikus kiegészítői közül! Számtalan színárnyalatban, többféle fazonban, finom mintákkal készült és minőségi bőranyagok felhasználásával varrt, színvonalas kiegészítőkkel gondoskodhat arról, hogy téli viselete egyszerre legyen melengető és kifinomult! Bőrkesztyűkkel egyszerűen feldobhatjuk a téli viseletet, elegánsan és válogatott kiegészítőkkel jelenhetünk meg, bárhová megyünk!

Amennyiben érdeklik a részletek és még több információt szeretne megtudni férfi és női bőrkesztyűinkről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Írjon az info@karmapecsikesztyu.hu e-mail címre vagy hívja a 72-515-133-as és +36-70-428-0280-as telefonszámok egyikét, szakértő kollégáink mindenben készséggel segítenek!