=

Otthon-Lakberendezés

A műanyag maxi redőnylécek előnyei

A redőnyök nem csak biztonságot adnak, például nyáron védenek a hatalmas kánikula ellen, de ehhez megfelelő minőségű lécekre van szükség. Ha redőnyének lécei fából vannak, és úgy gondolja, hogy cserére szorulnak, akkor Önnek a legmegfelelőbb választást a műanyag maxi redőnylécek jelenthetik.

Önmagában a lécekhez tartozó redőnytípus a „hagyományos”, többszárnyú ablakra ráépített régi tokba szerelhető. A fából készült redőnyökkel leginkább régi típusú házak esetében találkozhatunk, így egy házfelújítás során rengeteg pénzt spórolhatunk azzal, ha nem kell az egész redőnyszerkezetet lecserélni. Egy minőségi műanyag maxi redőnyléc megfelelő biztonságot nyújt otthonának, és lehetősége van pénzmegtakarításra is általa. A redőnylécek vastagságának köszönhetően egy stabil, hosszú élettartamú, könnyen kezelhető egység képezhető akár a régi szerkezet megtartása mellett is. Könnyített súlya miatt a műanyag maxi redőnyléceket egyszerűbb kezelni, mint bármely fából készült típusát, ezért az idős emberek körében is kedvelt megoldás, mert a redőnyt a lécek miatt sokkal könnyebb felhúzni. Egy stabil, zárt redőny hatékonyan megakadályozza a betöréseket, emiatt biztonságot is nyújt. Kiváló zajvédelemmel bír, rendkívül jól hőszigetel, ezért télen a fűtés számlán is spórolhat vele, illetve nyáron a nagy meleg idején megfelelő hőmérsékletet biztosít a szobákban. Teljes sötétítésre alkalmas, nem igényel komolyabb karbantartást, így valóban praktikus kiegészítő lehet hosszú éveken át.

Ha régi típusú családi házban él, és tovább már nem halogathatja fa redőnyének cseréjét, akkor válasszon műanyag maxi redőnyléceket! Biztos megoldás a betörők ellen, és idősebb családtagjai számára is ajándék egy ilyen választás, mert megkönnyíti a redőny kezelését! Ha döntött, és minőségi termékre van szüksége, akkor válassza cégünk, a ROLÓ 2000 Kft. kínálatát! Segítünk megvédeni otthonát, ennek érdekében keresse fel honlapunkat a www.rolodiszkont.hu webcímen! Kérdés esetén hívjon minket bátran a 06-20-540-1313-mas telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@rolodiszkont.hu címre!