=

Otthon-Lakberendezés

A műanyag nyílászárók és az ablakcsere

Mi jut eszébe az ablakról? Huzat, állandó zaj, bosszantóan magas fűtésszámla, gond, baj és vesződség, állandó plusz kiadások? Ha a kelleténél több igennel tud válaszolni a kérdésekre, akkor bizony elérkezett az ablakcsere ideje.

Egy minőségi nyílászáró beépítésével nem csupán a mindennapjai válhatnak gondtalanabbá, de az otthona is komfortosabbá, ráadásul, nem elhanyagolható módon a pénztárcája is vastagabb marad. Már csak egy kérdés marad, mégpedig az, hogy milyen nyílászárót érdemes választani?

Természetesen fontos, hogy magas minőségű legyen a kiválasztott ablak, kiváló alapanyagból készüljön, és hosszú távon is kiélvezhetőek legyenek az előnyei. Végül, de nem utolsósorban az sem hátrány, ha a korszerű és modern nyílászárókhoz hasonlóan környezetbarát is a választott ablak.

A műanyag nyílászárók képesek megfelelni ezeknek a sokrétű elvárásoknak. Sokoldalúságuknak köszönhetően a műanyag típusok ma már nem csupán a költséghatékonyságukkal képesek kivívni vitathatatlan népszerűségüket. A legújabb modellek már maximális hang- és hőszigeteléssel szolgálják a lakók kényelmét. Az innovatív technológiák segítségével legyártott műanyag nyílászárók hosszú élettartammal rendelkeznek, egyszerűen tisztán tarthatóak, nem igényelnek karbantartást, valamint lekerekített éleik lehetővé teszik a hatékonyabb vízelvezetést. A modern ablakok már abban is haladnak a korral, hogy újrahasznosított anyagból készülnek, az elkészítésük alacsonyabb CO2 kibocsátással és kisebb energiafelhasználással jár, tehát környezetbarát választás is.

A fenti összefoglalóból tehát egyértelműen kiderül, hogy a faablakok bár szépek, értékesek és természetesek, azért a műanyag ablakok mára felvették velük a versenyt, és képesek ugyanazt a minőséget és sokoldalúságot nyújtani, ráadásul a környezetet sem terhelik fölöslegesen.

Amennyiben Ön is ilyen műanyag nyílászárókat szeretne beépíttetni régi, elhasználódott ablakai helyett, látogasson el a www.ablakvar.hu weboldalunkra! Tájékozódjon szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és tudjon meg többet az ablakcsere lehetőségeiről!  Bővebb információkért hívja a 30/575-98-24 telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@ablakvar.hu e-mail címre!