=

Karrier

A napfényes nyár különleges reklámajándékai

Szeretne olyan egyedi reklámajándékot nyújtani, amelyet szinte biztosan használni fognak a nyár során a megajándékozottak? Nehéz ügy, de nem lehetetlen eltalálni, és biztosítani, hogy a reklámajándék funkciója a lehető legnagyobb mértékben betöltse a kívánt szerepet, és emellett azonosulni is tudjon vele, aki kapja.

A reklámajándékok a kitűnően felépített reklám stratégia eszközei. Egyre több cég készíttet saját emblémával ellátott reklámajándékokat, amelyek aztán észrevétlenül felhívják a figyelmet a cégre, és ezen kívül mások is látják, így tökéletes reklám, számos új vásárló érhető el vele. Ezzel a cég a nevét is reklámozza, és a hírnevét is sikeresen öregbítheti.

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. által egyedi, kreatív, exkluzív, és akár ehető reklámajándékokat is készíttethet, a szezonális igényeknek megfelelően. A nyári hónapokban kevés olyan ember van, aki a kánikulában ne látogatna el valamelyik strandra hűsölés céljából. A kikapcsolódáshoz számos kelléket tudunk magunkkal vinni, amelyek még inkább szolgálják a pihenést, vagy éppen aktívabbá, szórakoztatóbbá teszik az időtöltést.

A legfontosabbak céges szempontból:

  • figyelemfelkeltés
  • speciális igények kielégítése
  • ötletesség
  • eltérés a szokványostól

A www.dualreklam.hu weboldalunkon számos ötletes, strandon használható termék közül választhat. Részletesen tájékozódhat az árról és színekről. Egyedi céges reklámajándék lehet egy emblémázható strandtáska vagy strandlabda, amelyet a családdal együtt utazók is rendszeresen használnak. Sokan szeretnek a szabadban sportolni, a strand adta lehetőségeket maximálisan kihasználni, így nekik kiváló céges ajándék a különböző strandjátékok valamelyike. Nagyszerű üzleti és szóróanyagok vásárlására van lehetőség így.

A reklámajándékok tervezésével, gyártásával, arculatával, csomagolásával és eladásával is foglalkozó Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. lehetőséget nyújt a megszokott ajándékoktól eltérő termékek rendelésére.

Kérje árajánlatunkat még ma, hogy ebben az évben se legyen problémája az üzleti ajándékozással! Honlapunkon a www.dualreklam.hu –n található telefonszámok bármelyikén elérhetőek vagyunk. E-mailben a dual@dualreklam.hu címen várjuk megkeresésüket!