=

Életmód

A pólófeliratozás lánybúcsúra is nélkülözhetetlen ötlet

Egyforma pólókat nem szívesen hord senki sem. Ha az egyéniségünk kifejezéséről van szó, vagy arról, hogy a saját stílusunkat juttassuk érvényre, soha nem esik jól, ha azt érezzük, ezt valaki más már kitalálta. Ellenben, bizonyos szituációkban az egyenpóló, az egyforma megjelenés kifejezetten pozitív hatással jár: az összetartozást jelenti, és azt üzeni a világnak, hogy az egyforma pólót viselő emberek egy csapatba tartoznak.

Mostanában is nagy divat egy különleges eseményre egyforma pólót csináltatni, amit az esemény ideje alatt a résztvevőknek viselniük kell. A pólófeliratozás praktikus szolgáltatás, ha csapatépítő tréning, lánybúcsú, babaköszöntő, vagy születésnap a jeles alkalom. A résztvevőknek ugyanolyan pólót csináltatnak, hasonló mintával és feliratokkal, amit meg is tarthatnak emlékbe, de otthonra is felvehetik kényelmes, szabadidős ruhadarabnak.

A pólófeliratozás kihagyhatatlan feladata egy lánybúcsú megszervezésének; ezt mindenképpen fel kell írni a teendők listájára! A pólófeliratozás minden esetben a megrendelők ötletei alapján történik a színben, méretben és fazonban kiválasztott pólókra. Általában vicces szövegek és poénos képek kerülnek a textilre, amik a menyasszonynak szólnak. Minden lánybúcsús résztvevő kap egy ilyen pólót és ebben vonulnak végig a lánybúcsú teljes útvonalán, így minden külső szemlélő számára egyértelművé válik, hogy milyen esemény zajlik éppen. A póló mellett még különböző kellékek is jelzik az esemény jellegét.

A www.stepkft.hu weboldalon cégünk, a Step Kft. szolgáltatásait találja, köztük a póló feliratozást is. Korszerű nyomdai eszközökkel, kedvező áron, tartós és színvonalas póló feliratozást végzünk. Minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást a póló feliratozással kapcsolatban, illetve a többi tevékenységünkről is. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapon található elérhetőségeinken, és kérjen személyre szabott árajánlatot a 06-94-345-234-es és a 06-30-969-0322-es telefonszámok egyikén, vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!