=

Otthon-Lakberendezés

A raktári állvány iskolai szertárba is jó megoldás!

Raktári állványokat felhasználhatunk nem raktári környezetben is. Köszönhetően sokoldalúságuknak és strapabírásuknak, előnyös tulajdonságaikat máshol is kamatoztathatjuk, például egy iskolai szertárban is.

Az olyan raktári állványok, mint amilyenek a salgó polcok, tökéletesen megállják a helyüket  akkor is, ha nem raklapos áru kerül rájuk, hanem különféle eszközök és kellékek. A tanórákon szükség van olyan tárgyakra, amik segítik a szemléltetést, amiket kísérlethez, bemutatóhoz, példák prezentálásához hívnak segítségül a tanárok. Biológiából, fizikából, kémiából, matematikából is szükség van iskolai szertárra, hogy a kémcsöveket, preparátumokat, modelleket tárolni tudják valahol. Sőt, nem árt, ha a technika és rajz tárgyakhoz is van egy szertár, az elkészült rajzok, órai munkák számára, nem beszélve a testnevelés óra eszközeiről, melyeknek kifejezetten nagy hely szükséges.

A raktári állványok ideális tárolóhelyül szolgálnak mindenféle iskola szertárban a különböző eszközök, órai munkák számára. Szerencsére ma már meglehetősen széles a raktári állványok kínálata, így nem lehetetlen kihívás megtalálni és kiválasztani azokat a modelleket, amik legjobban megfelelnek az adott iskolai szertár támasztotta igényeknek. A salgó polcok, illetve a raktári állványok egyéb változatai nagyszerűen alkalmasak arra, hogy tárolni lehessen rajtuk ezeket a tárgyakat is. Számos előnyük közé tartozik, hogy gyorsan összeszerelhetőek, stabilak, erősek, nehezebb tárgyakat is gond nélkül elbírnak. Ha úgy adódik, könnyen mozgathatóak és még alakíthatóak is.

A www.vasszer.hu weboldalunkon sokféle raktári állvány közül válogathat, olyan termékeket vásárolhat, amiket iskolai szertárba is felhasználhat, de természetesen a hagyományos alkalmazási területen is kiválóan megállják a helyüket. Ha felkeltettük az érdeklődését, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot cégünk, a Vasszer Raktártechnika Kft. munkatársaival, és megrendeli a kiválasztott raktári állványokat. Örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésre! Bővebb tájékoztatásért keressen meg minket megadott elérhetőségeink egyikén, írjon a vasszer@vasszer.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-32-512-600-as és a +36-32-512-610-es telefonszámok egyikén!