=

Otthon-Lakberendezés

A roletta alkalmazásának előnyei

redonydiszkont.hu

Árnyékoló berendezésre van szüksége, de még nem sikerült eldöntenie, milyet válasszon? A roletta olyan elterjedt lakberendezési eszköz, amely kiváló a lakás bármely részében árnyékolás céljára.

A roló, más néven roletta az a termék, amit napjainkban a leggyakrabban keresnek. Igaz, hogy egyben a legrégebben alkalmazott árnyékoló is, de jelenleg is korszerű, mert népszerű, praktikus megoldást nyújt. Otthonunk számos helyiségének árnyékolására kiváló. A roletta készülhet tokozott és e nélküli kivitelben is, funkcióját tekintve pedig elsősorban a textília határozza meg. Felszerelhetősége könnyű, anyaga főként vászonból készül, ami karbantartást nem igényel. Aki nem szeretne hagyományos vászon anyagú rolót, választhat más alapanyagból készült rolettát, mint például a bambusz vagy a papír. Közkedvelt a sávroló alkalmazása, amely a roletta új fajtája. A különleges technikával ellátott sávroló annyiban különbözik a sima rolótól, hogy a textil felületén fényáteresztő és sötétítő csíkok váltakoznak. Ennek segítségével szabályozni tudjuk a beáramló fényt. Egyszerűen szerelhető ablakra, falra, mennyezetre. Külön igény esetén megoldható fúrás nélkülözésével, ragasztóprofillal. A roló meghibásodott alkatrészei beszerezhetők. Tanácsos vigyázni a textíliára, hogy ne érje szennyeződés. A vászont nedves ruhával tisztíthatjuk.

A roletta több funkciót is betölt, ideális a következőkre:

  • szűri a fényt
  • teret választ el
  • sötétít
  • dekorálási célt szolgál

Roletta vásárlása előtt célszerű tájékozódni, hogy olyan értékesítőtől kérjük a számunkra ideális rolót, akik megbízható minőséget garantálnak.

A Fény Őr Kft. magas színvonalon dolgozó munkatársaiként roletták széles választékát kínáljuk. Sávrolót, gyöngyláncos rolót, egyedi méretre gyártott rolettát, és a szerelésükhöz szükséges alkatrészeket is megtalálja a www.redonydiszkont.hu oldalunkon. Bemutatótermeinkben személyesen is meggyőződhet a legjobb minőségről.

Kölcsönözzön Ön is egyedi megjelenést otthonának! Határozza meg a különböző helyiségek arculatát tökéletesen oda illő roletta kiválasztásával! Várjuk kérdéseit, megrendelését elérhetőségeinken: e-mailben az info@redonydiszkont.hu címen, telefonon pedig a 06-20-366-6151-es vagy a 06-29-370-418–as számon!

Címkék: , , ,