=

Életmód

A seprűvéna kezelés fontossága

Nőnek lenni nem egyszerű, hiszen annyi mindenre kell figyelnünk ahhoz, hogy megfeleljünk az aktuális társadalmi elvárásoknak, passzoljunk az éppen érvényben lévő szépségideálhoz és közben még elégedettek is legyünk önmagunkkal. Az ápoltság alapvető elvárás, mindenki arra törekszik, hogy mindig kifogástalan külsővel jelenjen meg, de ezt nehezíti, ha az embernek seprűvénák csúfítják el a lábait.

A seprűvénák megjelenhetnek már a korai életszakaszban, de menopauza idején is. Okozhatja a fogamzásgátló vagy lehet a terhesség eredménye is. Az okok eltérőek lehetnek, de az eredmény ugyanaz: megjelennek a jellegzetes, kékes, lilás, vöröses, szerteágazó kis erek. Lehet a combokon, de lehet a lábszárakon is!

Egyik helyen sem szép látvány és habár nem sorolható egy kategóriába az egészségre veszélyes visszerekkel, ettől még ugyanúgy szükség lehet az eltávolításukra. Sokan egyre inkább frusztrálva érzik magukat, ha rövidnadrágot vagy szoknyát kell felvenniük, nem is beszélve a strandról, ahol az egész láb fedetlen marad!

Jó hír, hogy van megoldás erre a problémára! A seprűvéna kezelés eredményeképpen újra szép lábak és megnövekedett önbizalom lesz minden gyógyult beteg osztályrésze! A seprűvéna kezelése injekcióval történik, amit a kritikus területbe fecskendeznek.  A bőr alá jutó hatóanyagok olyan hatást fejtenek ki, ami az erek falát összehúzza és összetapasztja. Ez így önmagában még nem elég a szemmel látható, tartós eredményhez, ugyanis a kezelés után a betegnek kompressziós harisnyát kell viselnie, ami szintén hozzájárul az erek összehúzásához. A kezelt területet a napfénytől is óvni kell, hogy végleges legyen a gyógyulás.

Korszerű seprűvéna kezelési lehetőséget keres? Látogasson el bőrgyógyászati rendelőnk honlapjára, a www.phlebo-med.hu weboldalra, ahol tájékozódhat a kezelések részleteiről! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, bátran írjon nekünk az info@phlebo-med.hu e-mail címre, illetve hívja a +36-30-902-0703-mas telefonszámot, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére!