=

Életmód

A személyi hitel feltételeiről bővebben

személyi hitel

A hitelfelvétel napjainkban természetes dolognak számít, hiszen sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy mindent azonnal megvásároljanak, amit elterveztek. Az évekig tartó spórolás helyett hitel segítségével hozzájuthatnak autóhoz, lakáshoz, illetve bármihez, amit egy összegben nem tudnak vagy nem akarnak kifizetni. A személyi hitel egyike azoknak a lehetőségeknek, amik előnyös megoldást kínálnak, ezzel együtt pedig gyors segítséget. Szabad felhasználású hitelről van szó, tehát az igénylő saját belátása szerint bármire elköltheti, nem kell megindokolnia, mire használja fel. Nem véletlenül olyan népszerű napjainkban ez a hitel típus.

Természetesen a személyi hitelnek is vannak bizonyos feltételei, amiknek teljesülniük kell ahhoz, hogy a hitelt igényelni lehessen. Az első és legfontosabb feltétel az, hogy legyen miből vissza fizetni a személyi hitelt, tehát igazolni kell a havi nettó jövedelmet. Ez az elsődleges, munkából származó jövedelem, de van ahol beszámítanak másodlagos jövedelmet is, amivel nő a terhelhetőség, a hitel összege is. Ez lehet valamilyen szociális juttatás, de akár értékpapír, vagyontárgy is. Nincs elég nagy igazolható jövedelme az ügyfélnek? Még mindig van lehetősége személyi hitelt felvenni, amennyiben bevon egy kezest vagy adóstársat. Kizáró ok, ha valakinek már van hitele, de azt nem fizeti pontosan, a határozott idejű munkaszerződés, illetve a magyar okmányok hiánya is. Tehát az igazolható jövedelem már önmagában is elég lehet a hitel igénylés jóváhagyásához, még önerőre sincsen szükség, ahogyan más hitel típusok esetében.

A www.pannonsafe.hu  weboldalon a Pannon Safe Kft. összegyűjtötte Önnek a legkedvezőbb személyi hitel ajánlatokat. Nem kell mást tennie, csak elindítani a személyi hitel kalkulátorunkat és a kilistázott ajánlatok, illetve az Ön igényei alapján kiválasztani a legjobb személyi hitelt. Lépjen velünk kapcsolatba bővebb információért a  36-722-22-010  telefonszámon vagy a pecs@pannonsafe.hu email címen, hogy minél előbb igénybe vehesse a legjobb ajánlatot!

Címkék: