=

Wellness

A szép alak és a csinos külső érdekében

Minél hamarabb szeretné látni saját magán alakja változásának jeleit? Az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen a megfelelő alak elérése érdekében, azonban szükség van minőségi alakformáló termékek használatára is, a cél hatékonyabb és gyorsabb eléréséhez.

Annak ellenére, hogy egész évben érdemes ügyelni súlyunkra és testünkre, rendszeresen sportolni és egészségesen étkezni, sokan csak a nyár közeledtével hajlandóak rá. A helyes táplálkozás, gyakori testmozgás mellett a nők többsége előszeretettel alkalmaz egyéb készítményeket, amik segíthetik alakjuk formálását. A fogyasztó csodaszerek közül nem biztos, hogy mindegyik megfelelően hat, de vannak jól bevált termékek, amelyekről több pozitív véleményt is olvashatunk. Célszerű előre tájékozódni, melyik alakformáló, anticellulit vagy karcsúsító krém milyen hatóanyagokat tartalmaz, és házi praktikákkal is rásegíteni ezek működésére. Ezt többféle módszerrel tehetjük, mint például, ha erőteljes masszírozó mozdulatokkal alkalmazzuk a vérkeringést élénkítve a megfelelő krémet. Ha pedig fóliával tekerjük be magunkat, a vérellátás fokozódását segíthetjük.

A www.remylaure-athome.hu oldalon számos kozmetikai termék közül válogathat, többek között karcsúsító gél vásárlására is van lehetősége. A karcsúsító gél nemcsak a zsírok lerakódását csökkenti, hanem a narancsbőrrel szemben is hatékony. A karok, a csípő, a fenék és a combok a leginkább kényes területek. A bőrön keresztül beszívódó anyagok fokozzák a vérbőséget, és az anyagcserét. 

Miért döntsön a Rémy Laure termékei mellett?

  • professzionális
  • maximális biztonságot adó
  • tudományok által igazolt
  • magas fokú hatékonyság

Weboldalunkon részletes leírást talál a termékcsaládról, és igényeinek megfelelően válogathat egyéni problémái megoldása céljából a karcsúsító gélen kívül számos más termék közül, érintve a mindennapokban szükséges bőrápolást, szemkörnyék ápolást, és a szükséges ránctalanítást.

Látogasson el honlapunkra minél előbb, és éljen a kihagyhatatlan nyári akcióink lehetőségével! Írjon üzenetet a www.remylaure-athome.hu weboldalunkon kitölthető űrlapon keresztül, vagy keressen minket az alábbi telefonszámok bármelyikén: 06-30/948-3359, 06-30/349-3736!