=

Életmód

A téli időtöltés elengedhetetlen kiegészítői – A szánkókról és jégkorcsolyákról bővebben

A télnek nem feltétlenül a lustálkodásról és a négy fal közé zártságról kell szólnia, ugyanis ebben az időszakban is számos kültéri kikapcsolódási forma közül válogathatnak az emberek. A szánkózás és a jégkorcsolyázás a két legnépszerűbb téli tevékenység, így nem véletlen, hogy a téli időszak beköszönte előtt jelentősen megnő a kereslet a jégkorcsolyák és a szánkók iránt.

Általánosságban elmondható a manapság kapható szánkókról és jégkorcsolyákról, hogy ezeket sem kerülhette el az innováció, ezért a kereskedők olyan, modern kialakítású termékekkel várják a vásárlókat, amelyekkel ezek a téli kikapcsolódási formák teljesen új dimenziókba léphetnek, ennek ellenére mégis meglepő tapasztalatokkal szembesülnek a kereskedők az eladásokkal kapcsolatban. Az újdonságok nem minden esetben nyűgözik le a vevőket, vagyis inkább mind a szánkók, mind a jégkorcsolyák terén a klasszikus kialakítású termékeket keresik. Ezek az eszközök sokakat a gyerekkorukra emlékeztetik, és szeretnék, ha a saját csemetéiket egy időutazásra invitálhatnák a vintage hatást keltő jégkorcsolyák és szánkók használatával.

Leginkább a jégkorcsolyák terén szembetűnő az, hogy kitüntetett érdeklődés övezi a retro termékeket, amik nemcsak a gyerekkor megidézése miatt váltak népszerűvé, hanem a praktikus funkcióik miatt is. Köztudott, hogy a régi, fűzős kialakítású jégkorcsolyákat sokkal egyszerűbb kezelni, ráadásul jóval kényelmesebb viseletet is biztosítanak mozgás közben. Szánkóknál is hasonló a helyzet, a klasszikus, fa szánkók a tartósságuk és strapabíróságuk miatt közkedveltek.

Mozduljon ki Ön is a négy fal közül! Legyen szó retro, vagy modern szánkóról, jégkorcsolyáról, a Sportjátékshop kínálatában számos kialakítású, stílusú terméket találhat! Minőségi jégkorcsolyáinkat, szánkóinkat webshopunkban tekintheti meg, amelyet a www.sportjatekshop.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-784-1447-es számon, vagy írjon e-mailt az info@sportjatekshop.hu címre!