=

Divat-Trend

A tetoválás és az egyediség

A tetoválás mindig is az önkifejezés egyik formája volt, mellyel a testünkön viselhetjük azoknak az eseményeknek az emlékét, azokat az érzéseket, gondolatokat, elveket, amelyeket csak szeretnénk, és úgy érezzük, meghatároznak minket. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem vehetjük figyelembe az aktuális trendeket, melyeket jól beépítve egyedi elképzeléseinkbe, igazán különleges, egyedi, és ha a megfelelő művészre bízzuk a dolgot, akkor gyönyörű tetoválások születhetnek.

Manapság elterjedtek a míves kézírást utánzó idézetek, leginkább persze a hölgyek körében, ami egy elég direkt formája az önkifejezésnek, de nagyon sokaknak van már ilyen tetoválása, úgyhogy ha úgy érezzük, ettől nem lenne annyira egyedi, nincs más dolgunk, mint a tetoválás készítést megelőzően egy kicsit átgondolni a koncepciót. A szöveget kiegészíthetjük különböző mintákkal, illetve a betű stílusok között is több száz közül válogathatunk. Persze nem csak ezeknek van divatja, hanem talán a fecske, mint motívum is sűrűn előkerült az elmúlt években, illetve a leopárd minta is népszerű volt. Ami érthető, hiszen ezek kifejezetten dekoratívak, de sokszor érdemes lehet a megszokottól eltérő öltetekkel kiegészíteni ezeket. Persze bármilyen tetoválásra is vágyjunk, a legfontosabb, hogy megbízható, profi tetováló szalont kérjünk fel a feladatra, ahol tudhatjuk, mindenképp meg leszünk elégedve a végeredménnyel!

Ha szeretné profi tetováló művészekre bízni a tetoválás készítést, akkor a legjobb helyen jár! Ha szegedi tetováló szalonunkat választja, garantáltan elégedett lesz a kész munkával! Ha további információkra és referenciáinkra kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.tattooszeged.hu –ra!

Ha kérdései adódnának a tetoválás készítéssel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +3630/8586-466 telefonszámon, illetve a tattooszeged@gmail.com e-mail címen!