=

Életmód

A tökéletes arcbőr: Egyenletes bőrszín pigment foltok nélkül

A tökéletes bőr és az egységes bőrszín minden nő álma, hiszen napjainkban a szépség és megőrzése kiemelten fontos szempont a hölgyek körében, melyért mindenki igyekszik megtenni a szükséges teendőket. A különböző szépségápolási termékek, valamint az egészséges életmód jelentősen hozzájárul bőrünk fiatalságának és egyenletes színének megtartásához, azonban számos olyan öröklött és környezeti tényező befolyásolhatja ezt, melyek csupán a megfelelő készítmények segítségével kezelhetőek.

A pigment foltok és kezelésük

A bőr színét a melanin nevű festékanyag határozza meg, azonban amennyiben a melanin képzésben zavar keletkezik, azaz festékképződési rendellenesség, a bőrön elszíneződések, pigment foltok keletkeznek, melyek lehetnek sötétebbek vagy világosabb tónusúak a bőr színénél, valamint a genetika is szerepet játszhat jelenlétükben.

Pigment foltok kialakulásának okai:

  • A bőr öregedése
  • Hormonális zavarok és rendellenességek
  • Terhesség során
  • Mechanikai hatások
  • Vegyi anyagok és gyógyszerek mellékhatása
  • Betegségek tüneteként
  • A káros UV sugárzás és a túlzásba vitt napozás következtében

A pigment foltoknak egészségkárosító hatása nincsen, azonban szépészeti szempontból zavaróak és kellemetlenek lehetnek viselőik számára, ezért számos minőségi készítmény áll a problémával küzdők rendelkezésére. A mai modern termékek a szépségipar innovatív és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készült készítményei, melyek hatékonyan alkalmazhatóak a pigment foltok halványítása során, valamint megelőzhető segítségükkel a további bőrhibák kialakulása. A kor előrehaladtával érdemes kiemelten odafigyelni bőrünk karbantartására, továbbá minden életkorban elkerülni a káros behatásokat és ezzel hosszútávon megőrizhetjük egységes és üde arctónusunkat.

Válassza a minőséget!

A Rémy Laure professzionális és minőségi kozmetikai termékei széles palettán kínálnak szépségápoló szereket a különféle igényeknek megfelelően. A pigment foltok megelőzésére és hatékony halványítására természetes anyagokat tartalmazó készítményeket kínálunk ügyfeleink számára, melyek tartósítószer, illetve mesterséges illat- és színezőanyag mentesek, ideálisak a rendszeres használatra. A Rémy Laure készítményekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.remylaure-athome.hu weboldalunkat, valamint vegye fel velünk a kapcsolatot oldalunkon, továbbá kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a 0630/ 948 3359-es és a 0630/ 349 3736-os telefonszámon is!