=

Otthon-Lakberendezés

A tökéletes megoldás kisgyermekek és kisállatok esetében!

Minden ember életében elérkezik az idő, mikor családalapításban gondolkodik. A jól megszokott és kialakított életritmus felborul, és minden átszervezést igényel. Sokan bele sem gondolnak, hogy az addig tökéletesen optimális bútor idealitását veszti. A fő szempont ekkor már a praktikusság, nem a dizájn. Azonban létezik egy megoldás, melynek segítségével egyikről sem kell lemondanunk! Az Aqua Clean bútorszövet!

Képzeljünk el egy megoldást, melynek segítségével nem kell lemondanunk a világos bútorokról kisgyermek vagy akár kisállat esetén sem! Jól hangzik? Az Aqua Clean bútorszövet egy speciálisan kialakított eljárás, melynek folyamán a szövetszálakat egy nedvesség és koszt taszító anyaggal vonják be. Ennek segítségével az anyag könnyen tisztíthatóvá válik, és ellenáll a legmakacsabb szennyeződéseknek is.

Az Aqua Clean bútorszövet segítségével nem kell többé lemondani a hófehérben tündöklő kanapéról, a világos színekről és a kényes kialakításokról! De pontosan milyen előnyökkel is jár ez a technológia?

  • Megvédi a bútorokat a folyadékoktól – Az Aqua Clean segítségével semmilyen folyadék sem lesz képes felszívódni a bútorok mélyebb rétegeibe.
  • Nincsenek foltok – Legyen szó bármilyen szennyeződésről, egy kis víz segítségével tökéletesen eltűntethető.
  • Vegyszermentes bútortisztítás – Az Aqua Clean bútorszövet nem igényel semmilyen vegyszert, csupán egy kis víz segítségével könnyen tisztántartható.
  • Felejtse el a koszt – Nem csupán a folyadékoktól védi bútorainkat, de más jellegű szennyeződések sem képesek megtapadni rajta.

Az Aqua Clean bútorszövet tehát tökéletes megoldást kínál kisgyermekes otthonokba is! Nem kell aggódnia a foltok miatt, és olyan árnyalatot választhat, amihez csak kedvet kap! Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött fejlesztette ki ezt a különleges technológiát! Ha Ön is szeretné kihasználni az Aqua Clean előnyeit, keresse fel honlapunkat a www.argokarpit.hu oldalon! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06/ 70 566 7374-es számon, akár e-mailben, az info@argokarpit.hu címen!