=

Wellness

A tökéletes pedikűrhöz megfelelő berendezés kell!

A nyár a fedetlen lábak időszaka, ezért ilyenkor különösen fontossá válik a lábköröm ápolása. Ilyenkor jócskán megnő azok száma, akik bejelentkeznek pedikűrre egy szépségszalonba. A pedikűrözés a legesztétikusabb és leghigiénikusabb módja a lábápolásnak, ezért akik igazán vonzó lábfejet szeretnének, azok szakemberre bízzák a munkát, azonban a jó pedikűrös nem feltétlenül arról ismerszik meg, hogy milyen kozmetikai képzést végzett el, és hány év szakmai tapasztalata van. Persze az ember a legfontosabb tényező a pedikűr sikerében, de megfelelő felszerelés híján nem tud csodát tenni.

Éppen ezért van szüksége minden pedikűrösnek egy pedikűrös kezelőágyra. Pedikűr esetében a kézfej helyett a lábfejjel kell dolgozni, így ez nem egy olyan tevékenység, amihez elég egy egyszerű asztal és két szék. A pedikűrös kezelőágy úgy van kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebben és leghatékonyabban lehessen dolgozni a segítségével. A vendég és a pedikűrös számára is kényelmes, ezért mindenki jól jár a pedikűrös kezelőágy használatával. A pedikűrös kezelőágy hasonlít a kozmetikai ágyra, de inkább ülőalkalmatosságnak tekinthető, mint ágynak. Rendelkezik lábtartókkal, melyek külön-külön állíthatók, így a két láb tartóját egymástól függetlenül lehet állítgatni, de ugyanígy a kezelőágy háttámlája is állítható, így akár vízszintesen is lehet feküdni rajta. A pedikűrös kezelőágyak többnyire acélvázzal készülnek, műbőr kárpitozással. Többféle szín, forma és típus közül választhatunk kedvünkre, így garantáltan megtaláljuk a szépségszalon berendezéséhez tökéletesen passzoló darabot.

A professzionális pedikűrözéshez szerezzen be pedikűrös kezelőágyat! A MedMöbel Hungary Kft.-hez bizalommal fordulhat! További információért látogasson el honlapunkra, a www.medmobel.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-788-3282-es és a +36-30-211-4872-es telefonszámon, illetve a medmobel@gmail.com e-mail címen!