=

Anyaság

A várandósság legszebb pillanatainak megörökítése

Élete legszebb időszakára nem csak gondolataiban szeretne visszaemlékezni a későbbi évek során, hanem képeken is szívesen nézegetné ezeket a pillanatokat? A kismamafotózás nagyszerű ötlet ennek megvalósítására, sőt, ajándékként is szolgálhat szeretett családtagjai részére.

Annak érdekében, hogy szívesen nézzük vissza majd a képeket, érdemes sok időt ráfordítani és kellő energiát belefektetni az előkészületekbe, a fotózáshoz pedig profi szakembert érdemes keresni, és fontos, hogy akkorra tervezzük a megörökítést, amikor a 7-8. hónapban járunk, hiszen ekkor már szépen gömbölyödő pocakunk is igen jól látható. A helyszín kiválasztását célszerű alaposan átgondolni: Milyen környezetben éreznénk leginkább jól magunkat? Szerintünk a legjobb megoldás, mely minden igényét kielégítheti, és teljes mértékben kitűnő eredményt nyújthat, az egy fotóstúdió.

A ruhák, a kiegészítők és a smink használatánál arra szükséges törekedni, hogy stílusban hozzánk illők legyenek, vagyis önmagunkat tükrözzék, és elhanyagolhatatlan a kényelmes darabok igénybevétele, de nem tanácsos bő felsőket választani.

A kismamafotózás képei visszaadják azt a különleges kisugárzást, ami a várakozás boldogságának átélése miatt van jelen, és látható mindenki számára, a gyönyörű frizura és smink pedig még magabiztosabbá tehet minket, így érdemes ezekre a területekre is nagy hangsúlyt fektetni.

Professzionális Foto Art Fotóstúdiónkban kedvezményes áron kérhető a kismamafotózás és más jellegű képek elkészítése is, akár családról, akár privát portfolióról van szó, sőt, profi sminkest, fodrászt és igény szerint kellékeket is tudunk biztosítani jól felszerelt fotóstúdiónkban. A www.fotoartstudio.hu weboldalunkon részletesen is olvashat szolgáltatásainkról.

Örökítse meg áldott állapota több nagyszerű pillanatát is a kismamafotózás lehetőségét kérve, és tekintsen rá a későbbi években boldogan a bármikor kézbe vehető, minőségi képekre! Szívesen válaszolunk kérdéseire, ha felhív minket a 06-70/280-6732-es telefonszámunkon, vagy ír nekünk az info@fotoartstudio.hu e-mail címünkre. Várjuk megkeresését!