=

Karrier

Adja profik kezébe a leltározás lebonyolítását!

Folyamatosan időhiánnyal küzd, ugyanis egyre több feladat elvégzésére van szükség munkahelyén? Megoldást keres a leltározás lebonyolítására, mivel a nagy munkamennyiség miatt ezzel már nem tudja megbízni munkatársait? Érdemes elgondolkodnia a bérleltárazáson, hiszen ezen a módon hozzáértő szakemberek kezében tudhatja a teendőket, és naprakész információi lehetnek a készletről.

Leltározásnak azt a folyamatot nevezzük, amikor készletünket ténylegesen felmérjük. Az áruk alapos áttekintése, pontos számolása, és a mennyiségek precíz rögzítése nagy odafigyelést követel. A munkafolyamat komplett tervezést, gondos lebonyolítást igényel, a termékek jellegétől függetlenül, bármilyen területen tevékenykedünk. A tulajdonunkat képező kellékek állományának megállapítása után tudjuk leadni következő rendeléseinket, mivel ez alapján határozhatjuk meg, pontosan milyen mennyiség pótlására van szükségünk, valamint vevőinket is csak ilyen módon tudjuk pontosan tájékoztatni és kiszolgálni. A leltározást többféle célból végezhetjük, és meghatározott időközönként nélkülözhetetlen a lebonyolítása. Az előkészítés és maga a folyamat is sok időt és nagy figyelmet igényel, melyre nem minden esetben van kapacitásunk, főként, ha hatalmas mennyiségű áruval rendelkezünk. Ilyenkor legjobb, ha bérleltározást vállaló szolgáltatóra bízzuk a feladatot, akik hozzáértéssel, profi módon végzik el a tennivalókat.

Vállalkozása termékkészletének problémamentes, gördülékeny leltározása céljából cégünk, a Deep Water Kft. készséggel áll rendelkezésére! Teljes és időszakos leltár esetén egyaránt segítségére vagyunk, munkánkat rövid határidővel végezzük, és ingyenes helyszíni felmérés után egyedi árajánlatot adunk. Tájékozódjon részletesen szolgáltatásunkról a www.deepwater.hu internetes oldalunkon!

Fordítson megfelelő figyelmet vállalkozása gazdasági tevékenységének fontos tényezőjére, a leltározásra! Amennyiben nincs elegendő ideje ennek lebonyolítására, bízza ránk a feladatot, mi levesszük a terhet a válláról! Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, hívjon bennünket a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@deepwater.hu e-mail címünkre!