=

Otthon-Lakberendezés

Ahol az otthon elkezdődik: bejárati ajtó kilincsek

Vendégségbe érkezni valahová sok új benyomással, élménnyel jár. Az egyik első dolog, amivel szembe találjuk magunkat, az nem más, mint természetesen a bejárati ajtó. A bejárati ajtót nem csupán nézegetjük vagy megszemléljük, de még sokkal gyakorlatiasabb viszonyba is kerülünk vele, hiszen megfogjuk a kilincset, benyitunk vele az ajtón. Több szempontból sem mindegy, hogy a bejárati ajtó kilincsek milyenek. A kilincseket látjuk, véleményt alkotunk róluk, megfogjuk, megtapasztaljuk a működésüket, a hibáikat. Minden bejárati ajtó egyedi, ahogyan a bejárati ajtó kilincsek is egyedi összképet alkotnak az ajtóval.

A bejárati ajtó kilincs kiválasztásakor tehát nem szabad elhamarkodottan dönteni, minden szempontot gondosan ajánlott mérlegelni. Egyrészt, mivel a külvilág is látja őket, a bejárati ajtó kilincseket ugyanúgy összehangolhatjuk stílusban az ajtóval, mint a lakás belső tereit a nyílászárókkal, kiegészítőkkel.

Ezért is kínálja cégünk a bejárati ajtó kilincseket többféle színben és különféle alapanyagokból. Réz vagy ezüst, sötétebb vagy világosabb fémet keres? Az esztétikum mellett a tartósságról se feledkezzünk meg, és válasszunk olyan bejárati ajtó kilincset, aminek a minőségével és ezzel együtt az ár-érték arányával meg lehetünk elégedve. Olyat vásároljunk, amit később nem fogunk megbánni, hanem ellenkezőleg, hosszú ideig használhatunk, bosszantó meghibásodás, akadozás nélkül. A jó bejárati ajtó kilincset nem kell javíttatni, nem kell lecserélni egyhamar, kifogástalanul, megbízhatóan és biztonságosan működik. Nálunk ilyen termékeket talál!

A www.smdoor.hu weboldalunkon meggyőződhet róla, hogy széles kínálattal rendelkezünk minőségi bejárati ajtó kilincsekből! Válogasson kedvére, színek, formák és anyagok szerint! Megadott elérhetőségeinken bővebb információval szolgálunk kilincseinkről és egyéb termékeinkről, keressen minket bizalommal a schoessmetall@schoessmetall.hu e-mail címen, illetve a +36-1-415-0077-es vagy a +36-30-922-4619-es telefonszámokon!