=

Karrier

Ajándékozzon egyedi, céges logóval ellátott fali naptárat!

Kedveskedni szeretne munkavállalói, ügyfelei részére valamilyen hasznos ajándékkal az új év alkalmából? Számos logózható kellék közül válogathat, amelyek közül az egyik legjobb választás lehet a fali naptár. Az egyéb céges nyomtatványokhoz hasonlóan ennek is egyszerűvé válik a kivitelezése a digitális nyomtatásnak köszönhetően.

A különféle naptárak mindegyikünk otthonában jelen vannak, és kedvünk szerint választhatjuk ki, milyen típust, mekkora méretűt, és mely ábrákkal tarkított fajtát tegyünk ki. Cégünk nevében is adhatunk át fali naptárat, amit célszerű logónkkal, és vállalkozásunk arculatát tükröző mintázattal ellátni. Fontos, hogy a reklámkiadványok készítéséhez hasonlóan ezek esetében se feledkezzünk meg a professzionális kivitelezésről, és mindenképp korszerű technológiát alkalmazó, tapasztalt szakemberekre bízzuk a fali naptárak készítését.

A Raszter Nyomda felkészült munkatársaiként vállaljuk az egyedi, akár cége logójával, akár pedig egyéb kérésnek megfelelően tervezett céges nyomtatványok, fali naptárak készítését. A modern megoldások kiemelt szerepet kapnak munkánk során, hiszen számunkra az ügyfelek elégedettsége az első. Mindemellett előtérbe helyezzük a környezetbarát felhasználási módot, így tevékenységünket ennek megfelelően végezzük. A ránk bízott feladatokat a lehető legjobb minőségben, színvonalasan teljesítjük. Szolgáltatásainkról informálódjon részletesebben, látogasson el a www.raszternyomda.hu webcímünkre!

Ajándékozzon olyan kelléket munkatársainak és ügyfeleinek, ami az év egészében hasznos lehet számukra! Döntsön a fali naptárak készíttetése mellett, melynek kivitelezését bízza ránk! Amennyiben pedig ezzel együtt egyéb céges nyomtatványok készítését is tervezi, intézzen mindent egy helyen, nálunk! Bátran keressen minket a 06-1-237-0076–os telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet nekünk a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címünkre!

Ossza meg velünk elképzeléseit – a Raszter Nyomdával csak jól járhat, hiszen szakszerűen és gyorsan végezzük a ránk bízott feladatokat!