=

Divat-Trend

Ajándékozzon fodrászkelléket karácsonyra!

Közeleg a karácsony, és mint mindig, most is az a legégetőbb kérdés, hogy kinek mit ajándékozzunk. Nem egyszerű egyszerre kreatív, egyedi és hasznos ajándékot adni, ezért sokan az egyszerűség mellett döntenek: bonbon, bor, naptár, zokni, satöbbi. Azonban, ha profi- vagy hobbifodrász ismerősünknek keresünk tökéletes ajándékot, nincs olyan nehéz dolgunk, hiszen számtalan fodrászkellék közül választhatunk.

A fodrászkellék olyan, mint a smink, hiába van belőle sok, sosem elég, így nem kell attól félnünk, hogy esetleg olyat ajándékozunk, amire ismerősünknek már nincs szüksége. Bármikor jól jöhet egy új hajcsavarókészlet vagy egy festékeltávolító. Nem csak fodrászként dolgozó ismerősünknek ajándékozhatunk fodrászkelléket, hanem olyannak is, aki bár mások hajával nem szokott foglalkozni, a sajátját rendszeresen vágja, ápolja, festi, göndöríti, stb. A fodrászkellékek nem merülnek ki a fésűkben és a hajfestékekben, számtalan termékkategória közül válogathatunk.

Különböző hajápolószerek széles választéka áll rendelkezésünkre, a hajerősítőktől kezdve a hajszeszeken át a hajfixálókig. Emellett hajlakkok, szőkítők, hamvasítók és hajszínezők is. Fodrászként dolgozó ismerőseink nagy hasznát vehetik egy fodrásztáskának, amelyben kényelmesen el tudják helyezni a hajformáló eszközeiket. A festőkendők és a kötények is gyorsan elhasználódnak, így hasznos ajándéknak bizonyulnak. Akár össze is állíthatunk egy karácsonyi csomagot pár tipikus fodrászkellékkel: samponok, ollók, hajcsipeszek, hajfestő ecsetek, nyakszirtkefék és melírózó fóliák. Biztosak lehetünk abban, hogy egy elhivatott, és a munkájára szenvedélyként tekintő fodrász nagyon fog örülni egy fodrászkellékes karácsonyi csomagnak.

Fodrászkellékeket vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.fodrilla.hu webcímre, és tekintse meg fodrászkellék webáruházunk termékeinek széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot 06-20-233-7002-es és a 06-20-330-8966-os telefonszámok valamelyikén, illetve a fodrilla@fodrilla.hu e-mail címen!