=

Otthon-Lakberendezés

Alakítsa át otthonát egyszerűen, válaszfal építésével!

Otthona tervezésekor előnyben részesítette a nagyobb méretű helyiségek kialakítását, és eszerint oldotta meg a kivitelezést, most viszont már nem így látja? Úgy gondolja, hogy sokkal praktikusabb elrendezést tehetne lehetővé, ha elválasztaná több részre ezeket a helyiségeket? Tökéletes, és könnyen teljesíthető megoldásként szolgálhat, ha a ház felújításán belül a válaszfal építése mellett dönt, ami szakemberekre bízva rendkívül rövid idő alatt elvégezhető.

Gyakran előfordul, hogy az általunk eleinte pozitívnak vélt építési és berendezési mód a későbbiekben nem tölti be kiválóan azt a funkciót, amit szeretnénk, hiszen mindennapi életünk, szokásaink folyamatosan változnak. Ilyen esetekben érdemes elgondolkodunk az átalakításon, amit a többféleképpen megoldható válaszfal építésével kifogástalanul meg lehet valósítani. Az egy térbe nyíló konyha, étkező és nappali egymástól való, vagy a nappaliból történő kisebb rész leválasztása egy másik szoba létrehozásával máris megszüntetheti a fennálló nehézségeket. Különféleképp, stílusosan és egyéni elképzelésünk szerint igényelhetjük házunk felújítását, így a válaszfal építését, amivel nagyszerű végeredményt érhetünk el lakásunk belső tereinek átalakítását illetően.

A ház felújításának esztétikus és praktikus kivitelezése céljából készséggel állok rendelkezésére! Gördülékenyen, kedvező feltételekkel vállalom válaszfalak építését, amit nagy hozzáértéssel, szakszerűen, korszerű eszközök felhasználásával, egyedi igényei alapján valósítok meg. A válaszfal építésén kívül rám bízhatja a hőszigetelést, az utólagos vízszigetelést, és az otthona külső környezetét érintő feladatok elvégzését is, így a kerítés felújítását, valamint a járda építését. Mindent megteszek annak érdekében, hogy komfortosan, kényelmesen tölthesse mindennapjait otthonában! Ismerje meg tevékenységeim részleteit honlapomra, a www.epites-felujitas.hu oldalra látogatva!

Éljen a lehető legkedvezőbb feltételeket magáénak tudva! Alakítsa át belső helyiségeit saját ötletei szerint úgy, hogy azok maximálisan betölthessék szerepüket, az Ön kényelmére hangsúlyt fektetve! Válaszfal építése és más teendők elvégzése ügyében forduljon hozzám bizalommal! Hívjon bátran a 06-70-771-4787–es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@epites-felujitas.hu címre!