=

Programok

Alapozza meg gyermeke nyelvtudását Junior nyelvi táborral!

Napjainkban elengedhetetlen az idegennyelv ismeret, mert anélkül el vagyunk veszve a világban. A gyerekek a legfogékonyabbak az elsajátítására, mivel gátlások nélkül merik használni az idegen szavakat, és nem utolsósorban rendkívüli gyorsasággal fogadják be az új információkat.

Nyáron a fiatalok rengeteg szabadidővel rendelkeznek, így ez remek alkalom arra, hogy gyermeke nyelvi táborban vegyen részt, szakértelemmel bíró tanárok felügyelete mellett, külföldön. Az egyik legnépszerűbb lehetőség a 2-4 hetes Junior nyelvi program, ahol a diákok heti 20, vagy 30 alkalmas intenzív nyelvtanfolyamokon vehetnek részt. A tanulókat családoknál helyezzük el, a 15-21 éves korosztálynak igény esetén kollégiumi szállást is tudunk biztosítani. A program továbbá tartalmazza a szabadidős programokat, kirándulásokat, felügyeletet. Utóbbit csapatfelügyelők biztosítják, akiknek kifejezetten ez a területük, ők olyan 21-30 év közti fiatalok, akik Európa és Amerika különböző országaiból érkeznek. A felügyelők segítik a gyerekeket, vigyáznak rájuk, így nem kell aggódnia, mert gyermeke hozzáértő kezekben lesz! A csapatfelügyelők együtt laknak a diákokkal, kísérik őket, szervezik a programokat, kirándulásokat.

Fontos szempont, hogy a tábor ideje alatt csak az adott ország nyelvét fogja hallani a tanuló, és azt gyakorolja, tehát például angol tábor esetében, csakis az angol nyelv körül fog forogni a gyermek élete pár hétig. A Junior nyelvi program júniustól szeptemberig elérhető, így már az iskola befejezése után nem fog otthon unatkozni gyermeke. Biztosítjuk a reptéri transzfert is, jellemzően vasárnapi érkezéssel és szombati távozással.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy gyermeke külföldi nyelvtanfolyamon vehessen részt! Minél korábban sajátít el egy idegen nyelvet, annál nagyobb haszna lesz belőle később! Ehhez vegye igénybe cégünk, a World Education Kft. junior nyelvi program szolgáltatását, és ígérjük, nem fog csalódni! Keresse fel honlapunkat a www.worldedu.hu webcímen és tájékozódjon a programról! Kérdés esetén hívjon bátran a 06-30-897-7828-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@worldedu.hu címre!