=

Életmód

Angol óvoda – ahol gyermeke ma már nélkülözhetetlen tudásra tehet szert

Modern világunkban már nélkülözhetetlenné vált az idegen nyelv ismerete. A legtöbb munkához szükség van arra, hogy más nyelven vagy nyelveken is tudjunk kommunikálni, hiszen ma már egyáltalán nem számít ritkaságnak egy nemzetközi konferenciahívás vagy az, hogy egy cégnek a világ minden táján vannak kapcsolatai, ügyfelei. Természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy többségünk előszeretettel utazgat, és bizony ilyenkor is nagy szükség van a nyelvtudásra. A nyelvtanulás annál könnyebb, minél előbb elkezdi valaki. Nagyon nagy előnyre tesznek szert azok a gyerekek, akikhez már a kezdetektől két nyelven beszélnek, de sokat teszünk a kicsi jövőjéért akkor is, ha angol nyelvű óvodát választunk neki, ahol biztos alapra tehet szert a legnépszerűbb idegen nyelvből.

Az angol nyelvű óvodában a gyermek a későbbi nyelvtanulását alapozhatja meg, amit majd az iskolában és felnőtt korában a munkájában is hasznosíthat. Ilyen korban az agy még szinte szívja magába az információkat, ami ekkor rögzül, azt kiválóan tudja majd használni egész életében. Az angol nyelvű óvoda nem abban segít, hogy a kicsinek meglegyen a nyelvvizsgája, mire iskolába megy, hanem abban, hogy a későbbiekben könnyebben megértse az idegen nyelvű beszédet, ezáltal mindenféle nehézség nélkül megtanulja, hogy hogyan kommunikáljon angol nyelven. Az angol nyelvű óvodába járó gyerekek sokkal gyorsabban és nagyobb érzékkel tanulják meg később a nyelvet, ezért ez jó hatással van a tanulmányaikra.

Természetesen az angol nyelvű óvoda játszva tanít, nem pedig a hagyományos, iskolai rendszerű formában. A kicsik észre sem veszik, hogy mekkora tudásra tesznek szert, miközben játszanak, de megalapozzák a későbbi sikereiket.

Amennyiben kérdése lenne angol nyelvű óvodánkról, illetve szeretne többet megtudni rólunk, keressen fel minket bizalommal a (+36 1) 356 2440-es telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@happykids.hu e-mail címre! Forduljon hozzánk, ha szeretné megalapozni gyermeke nyelvtanulását és érdeklődjön a beiratkozással kapcsolatos részletekről!