=

Divat-Trend

Ásványok újragondolva

Az ásványok igen nagy népszerűségnek örvendenek manapság.

 Legtöbbünk „érdekelt” a témában, hordjuk mert szépek,  esetleg hiszünk a hatásaiban, ismerjük őket, mert az ásvány ékszerek gyakori jelenségek. Felbukkannak áruházakban, boltokban, piacokon is.  Splitter láncok, golyós karkötők, angyalkás medálok, marokkövek.. már-már az unalomig ismert egyhangú kínálat mellett lassan észre sem vesszük őket.  Nos, aki így érez, azok számára jó hír, hogy e téren is van új a nap alatt. Létezik egy kézműves ékszerekkel foglalkozó webáruház (http://www.indigokovek.hu), amelybe belépve máris felfrissül az ásványokról alkotott képünk.

Az Indigó Ékszer webáruház (http://www.indigokovek.hu/) újraértelmezi az ásványékszerek fogalmát. Az egyféle ásványból álló karkötők mellett találunk itt egyedi, különleges szépségű horoszkópos karkötőket, ásványok hatásai alapján összeválogatott karkötőket különféle témákban (barátság, szerelem, önbizalom, stb.). 

A legnagyobb különlegessége a boltnak az exkluzív ékszerek (http://indigokovek.hu/exkluziv) kategóriája.  Itt olyan ékszerekben gyönyörködhetünk, amelyek különleges minőségű, válogatott alapanyagokból készülnek.  Az egyre bővülő kínálatból olyan hölgyek válogathatnak, akik szeretik a természetes, tiszta alapanyagokat, ugyanakkor az ékszereikkel szeretnek kiemelkedni a hétköznapiságból.  A kategória még csak néhány darabot tartalmaz, de ígéretesnek tűnő indulás után kíváncsian várjuk a folytatást!