=

Divat-Trend

Avery Zweckform öntapadó füzet címkékkel minden könyv és füzet névre talál!

Avery Zweckform öntapadó füzet címke

A nyár nem tarthat örökké, mindig érkezik utána az ősz és ezzel együtt újra kitárják kapuikat az iskolák. Az iskolatáskákba új tanszerek kerülnek, az új tankönyvekre friss csomagolópapír, arra pedig vadonatúj füzet címkék. Minden kisiskolásnak szüksége van az évkezdéshez füzet címkékre, mert anélkül nem lehet a tankönyveket és a füzeteket felcímkézni. Az Avery Zweckform öntapadó füzet címkék minden tekintetben megfelelnek a gyerekek és a felnőttek várakozásainak is.

Miért olyan jó választás egy Avery Zweckform öntapadó füzet címke? Az egyik vonzereje ennek a terméknek az igazán gazdag választék, amit webáruházunk kínál belőle. Az Avery Zweckform öntapadó füzet címkék között minden gyerek megleli azt a mintát, ami tetszik neki és amit szívesen nézeget nap mint nap a tankönyvein és a füzetein. Érdemes belőlük több fajtát is rendelni, hogy legyen miből válogatni és minden könyvhöz, füzethez egy újabb címke passzolhasson. Az Avery Zweckform öntapadó füzet címkék lehetnek állatosak, mesefigurásak vagy éppen egyszerű, klasszikus címkék is. A segítségükkel takaros, rendezett és szépen befedett tankönyvek, füzetek kerülnek majd az iskolatáskákba.

Nem érdemes címkézetlenül hagyni egy könyvet vagy füzetet sem, mert a névvel, osztállyal ellátott címkék segítenek abban, hogy a gyerekek ne hagyják el a könyveiket. A címkék segítik az azonosítást például akkor is, ha minden könyvnek egyforma a borítója, így nem kell egy bizonyos könyv vagy füzet után kutatni, csak a címkéket leolvasni. Az Avery Zweckform öntapadó füzet címkék több darabos csomagokban kaphatóak webáruházunkban, melyet a www.micro-trend.hu webcímen érhet el! Cégünk, a Micro-trend Bt. nagyon gazdag választékban és rendkívül kedvező áron elérhető termékeket kínál. Vásároljon online Avery Zweckform öntapadó füzet címkéink közül, és öltöztesse vidám mintákba gyermeke tankönyveit, füzeteit! Változatos csomagok közül tud válogatni minden vásárlónk, aki nem szeretné az üzletek polcait böngészni, hanem helyette inkább az online rendelést választja! Az info@micro-trend.hu e-mail címen és a 36-1-369-06-22 telefonszámon várjuk megkeresését!

Címkék: ,