=

Karrier

Az álom karrier állatbarátok számára

Ha valaki önzetlenül rajong az állatokért, és hivatás szintjén kezeli gondozásukat, annak remek választás lehet az állatorvosiasszisztensképzés, melynek segítségével olyan szcénában építheti karrierjét, ahol valóban lelkesedik a munkában töltött minden egyes napért.

De pontosan milyen képességek és tulajdonságok szükségesek az állatorvosiasszisztensképzés sikeres elvégzéséhez?

  • elhivatottság, mind a szakma, mind az állatok felé
  • kitartás
  • rátermettség
  • tanulni akarás
  • az állatok feltétel nélküli szeretete
  • türelem
  • magabiztosság
  • érzelmi stabilitás

És hogy mit nyújt az állatorvosiasszisztensképzés?

A képzettséget megszerző személy az állatorvos utasítására, irányításával és felügyeletével képes ellátni az asszisztensekre átruházható kisállat-egészségügyi részfeladatokat. Az állatorvosiasszisztensképzést elvégző személy ismeri az állatok anatómiáját, élettanát, tipikus betegségeit, és a gyógyításukhoz szükséges alapvető eljárásokat, eszközöket és környezeti kondíciókat. Képes értelmezni a kisállatok gyógyításával és az elpusztult kisállatok kezelésével kapcsolatos egészségügyi normákat, és a biztonságos munkavégzéshez szükséges protokollt.

Az állatorvosiasszisztensképzés komoly felelősséggel ruházza fel az azt elvégző személyeket, így fontos, hogy az valóban hiteles forrásból érkezzen, szakképzett emberektől. Számunkra a Tapis Oktatási Központban fontos, hogy minden nálunk végzett diák a legkiemelkedőbb taníttatásban részesülhessen, és a legkiválóbb szakemberekké válhasson. Ezért a képzéseket egytől-egyig szakavatott, tapasztalt és a szakmájában elismert oktató végzi.

Ha Ön is rajong az állatokért, és szeretne velük dolgozni, illetve a legkiemelkedőbb ellátásban részesíteni őket, fontos Önnek az állatok jóléte, esetleg menhelyen szeretne elhelyezkedni, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Iratkozzon be állatorvosiasszisztensképzésünkre, melyről bővebb információt honlapunkon, a www.tapis-oktatas.com oldalon találhat. Kérdés esetén keresse fel munkatársainkat, akik örömmel állnak rendelkezésére elérhetőségeink valamennyikén, így akár telefonon a (+36) 1/ 791-2525-ös számon, vagy e-mailben az info@tapis-oktatas.com címen!