=

Életmód

Az egészség mindenkinek jár!

Bizonyára sokunkban felmerül nem egyszer, hogy el kellene menni emlővizsgálatra. Mindenki tisztában van a vizsgálat fontosságával, de senki sem szereti a kellemetlen folyamatot. A vizsgáló gép nyom, fáj tőle mindenünk, ráadásul a sugárzásveszély miatt is aggódhat az ember.

A komputeres emlővizsgálat rendkívül fontos minden olyan nő számára, akiknek már kifejlődtek mellmirigyei az első menstruáció után. Fontos kiszűrni az esetleges veszélyforrásokat, de megnyugtató az is, ha nem találnak a vizsgálaton semmit. Sajnos Magyarországon évente nagyjából 2000 nő hal bele a mellrákba, de ennél sokkal több megbetegedést előznek meg az emlővizsgálatnak köszönhetően. A rosszindulatú elváltozásokat időben kell felismerni, a komputeres emlődiagnosztika segít ebben a folyamatban.

A komputeres emlővizsgálat az ellenérzésekkel és a hagyományos módszerekkel szemben fájdalommentes. Teljes mértékben sugárzás mentes, így a sugárterheléstől sem kell tartanunk. A vizsgálat ára mindenki számára elérhető. Ez a sugárzás mentes emlővizsgálat rendkívül gyorsan működik. Ajánlatos mindenki számára: terhes, vagy szoptató nők, mellimplantátummal rendelkezők, idősek és fiatalok, nagy, illetve kis mérettel rendelkezők számára egyaránt. Nem számít az sem, ha a vizsgált épp a menstruációs ciklusa közben van szűrésen. A vizsgálat a komputeres emlődiagnosztikával évente akár többször is elvégezhető. A készülék megbízható, 90%-os pontossággal mutatja ki az esetleges elváltozásokat.

Ha eddig nem tette meg, mindenképpen érdemes egy ilyen kivizsgáláson részt vennie saját egészsége érdekében.

A kivizsgálásra lehetősége van a BeautyAid Szépség, Egészség és Betegségmegelőző Központunkban. A lehető legmodernebb berendezésekkel, letisztult, nyugodt, felújított környezetben várunk mindenkit, aki szeretné elkerülni az esetleges betegségeket. A komputeres emlővizsgálat mellett általános orvosi kivizsgálásra is lehetőség van, így egy helyen minden kivizsgálásra lehetőséget biztosítunk. A részletekért látogasson el www.beautyaid.hu weboldalunkra, vagy bátran érdeklődjön telefonon a +36 1 787 7544-es telefonszámunkon!

A legértékesebb dolog mindig az egészség. Ne feledje, hogy egészségünk megőrzéséért viszont tenni kell, látogasson el hozzánk fájdalommentes emlővizsgálatra!