=

Divat-Trend

Az egyedi ékszer varázsa

Az ékszerek életünk részét képezik. Az eljegyzési gyűrűtől kezdve a nagymamától örökölt nyakékig, az ékszerek saját identitásunk kialakításának eszközei. Az ékszerek szentmentális értéke főként kimagasló olyankor, amikor egyedi készítésű ékszerről van szó.

A kézzel készített, egyedi ékszerek eszmei értéke különösen magas, hiszen egyszeri és megismételhetetlen darabokról van szó, melyeket nagy gonddal készítettek el. Az egyedi ékszer gyakorlatilag egy műalkotás, amelyet ráadásul ránk szabtak. Ugyanis legyen szó ajándékról vagy a saját magunk számára vásárolt egyedi ékszerről, a viselő személye a fontos. Egyedi ékszer kialakítása során a viselője személyiségéhez és ízlésvilágához lehet alakítani az ékszert, így garantált az érzelmi kötődés.

Az egyedi ékszer a design szempontjából is izgalmas, hiszen a készítők általában nagyobb kreativitást engedhetnek meg maguknak, mint egy tömegszámra gyártott ékszer esetében. Így azok, akik szeretnek kitűnni a tömegből, és egyedi stílussal rendelkeznek, garantáltan értékelni fogják az egyedi ékszereket. Arról se feledkezzünk meg, hogy egyedi ékszerek esetében a készítőnek is érdeke minél jobb munkát végezni, hiszen az ékszer a saját névjegye. Pont ezért attól sem kell tartanunk, hogy az egyedi ékszer rövid idő után szétesik vagy megkopik, hiszen minőségi alapanyagokból készítették.

Az egyedi ékszerek közötti keresgélés közben felmerül a kérdés, hogy pontosan milyet szeretnénk. A különleges ékszerek kedvelőinek mindenképp érdemes szétnézni a kézzel készített üvegékszerek között, hiszen azoknak olyan hatása és hangulata van, mely más ékszerekre nem jellemző. Ráadásul az egyedi ékszerek esetében kifejezetten jó választás az üveg, mely számtalan kreatív ötlet megvalósítására alkalmas.

Egyedi és különleges üvegékszert vásárolna? Forduljon hozzám bizalommal! További információért látogasson el honlapomra, a www.czinamon-ekszer.hu webcímre, és tekintse meg választékomat! Kérdés esetén bátran vegye fel velem a kapcsolatot a +36-30-580-3931-es telefonszámon, illetve az info@czinamon-ekszer.hu e-mail címen!