=

Életmód

Az elektronikus számla sok időt takarít meg!

A 21. században egyre inkább elterjed az új médiumokra való áttérés, például a fiatalok már sokkal kevesebbet néznek televíziót, mint az idősebbek, mert áttérnek az internet világa nyújtotta lehetőségek kihasználására. Az elektronikus eszközök elterjedésével a hagyományosak kiszorulnak. Az elektronikus számla is ennek a bizonyítéka.

Elektronikus számla Az elektronikus számla azt jelenti, hogy az interneten intézhető a számlák rendezése bankkártya segítségével. Az elektronikus számla előnyeit hangsúlyozza minden szolgáltató egyrészt, mert a csekkek papír alapja miatt környezettudatosságra tudnak hivatkozni, de valójában nekik sokkal könnyebb dolguk van úgy, ha mi csak utalgatjuk az elektronikus számla összegét.

Napjainkban mindenkit érint a stressz, melyet sokszor pénzügyi problémák okoznak.

 

Az elektronikus számla előnye, hogy nem kell csak azért havonta 200-300 forintot fizetni, hogy még sorban is állunk a postán. Csak leülünk a számítógép elé és 3 perc múlva már minden számlánk rendezve van

  • Az elektronikus számla igényel egy e-mail címet, melyre érkezhet az értesítés, hogy számlánk jött.
  • Szükséges továbbá, hogy a regisztrációs felületen beazonosítsanak minket, ehhez kell egy számla és róla néhány adat.
  • Miután azonosítottak, többet nem kapunk csekket, csak elektronikus számla érkezik.

Elektronikus számla ugyanúgy minden hónap meghatározott napján érkezik, mint a papír alapú. Az elektronikus számla befizetése nagyon egyszerű, szükséges hozzá egy bankszámla valamelyik hazai banknál. Elektronikus számla A bankkártya adatait megadva bármikor könnyedén fizethetünk vele. Sőt, a kártya úgymond regisztrációjára is lehetőség van, így nem kell mindig megadni a kártyán szereplő 12 számot, a lejárati dátumot, stb. az elektronikus számla befizetésekor, hanem egyszer kell ezt megtenni, utána az oldal megjegyzi, és már csak ki kell választani, melyik kártyával szándékozunk fizetni és megnyomni a befizetem gombot.

Az elektronikus számla a szolgáltatóknak is kedvez és nekünk felhasználóknak is, mivel elkerülhető a hosszas sorban állás a postán, ki se kell mozdulnunk a lakásból és minden pénzügyi tennivalónk rendezve is van.

Címkék: , , ,