=

Anyaság

Az első családi képek a kismama fotózáson születnek!

A gyermekáldás az élet egyik nagy csodája, ami minden család életében hatalmas esemény. Az anyává válás gyönyörű időszaka ez, amikor a nőnek egy újabb szerep is színesíti az életét, az anyaságé. A babavárás időszakának kilenc hónapja alatt, amikor a kismama hasában növekszik a gyermek, hatalmas és fantasztikus változások mennek végbe, amiket igazán kár nem megörökíteni. A kismama fotózásnak is pontosan ez a lényege, egy olyan csodának állít emléket, amire szívesen emlékezik vissza az anya és vele együtt az egész család.

A kismama fotózást tehát érdemes mindenkinek megrendelni, aki már az elejétől kezdve szeretne fényképeket a család és önmaga számára, nemcsak attól a pillanattól kezdve, hogy a kisbaba világra jön.

A kismama fotózás nemcsak az új, jövőben megszülető élet megörökítése köré szerveződik, hanem ugyanúgy szól magáról az anyáról is. A kismama semmivel sem összehasonlítható szépsége valóban fotóra kívánkozik, amiből akár gyönyörű dekoráció is lehet az otthon falán, a hálószobában.

A kismama fotózáson a fotóstúdióban teremtjük meg azokat az ideális körülményeket, amikben a fotózásra érkező leendő anyuka is jól érzi magát. A jól sikerült képekhez nemcsak a megfelelő felszerelés szükséges, hanem az is, hogy a fotózás főszereplője, a leendő anyuka is jól érezze magát, fel tudjon oldódni. Természetesen az apukáknak is ott a helyük a fotókon, ha közös képek készítése iránt is van igény. Fotós csapatunk már nagy tapasztalattal rendelkezik a kismama fotózások lebonyolításában is, tehát mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan képek szülessenek, amiket a megrendelő is szívesen vesz át a fotózás végeztével.

A www.bakonystudio.hu webcímen cégünk, a Bakony Súdió hivatalos weboldala nyílik meg, ahol eredeti referencia fotókat is megnézhet és inspirálódhat a saját kismama fotózásához. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és foglaljon időpontot kismama fotózásra a +36-70-430-5326-os és a +36-70-339-1642-es telefonszámok egyikén vagy az info@bakonystudio.hu e-mail címen!