=

Otthon-Lakberendezés

Az igényfelméréstől a bútor kivitelezéséig

Lakása vagy irodája berendezési módját tervezi, és egyedi bútorokra van szüksége ennek megvalósítása céljából? Mindenképp érdemes szakemberek segítségét kérnie, akik az igénye felmérésétől egészen a bútorok készítéséig rendelkezésére állnak.

A korszerű technika, a bútoripar terjeszkedése, és a kiváló anyagok felhasználásának lehetősége által rengeteg típusú eszköz közül válogathatunk lakberendezésünk során. Akkor járunk el helyesen, ha gondot fordítunk a megtervezésre, amit könnyedén megtehetünk látványtervezés igénylésével. Ezután következik a bútorok készítése, amit szintén rábízhatunk ugyanarra a szolgáltatóra. Így a belsőépítészeti munkálatok teljes körű kivitelezését megbízható kezekbe adhatjuk, és saját tervünket színvonalas munkával párosítva valósíthatjuk meg.

Elképzeléseinek maximálisan megfelelő, egyedi kivitelezésű bútorok készítését vállaljuk a Hencz Bútor munkatársaiként. Célunk, hogy igényes, stílusához illeszkedő egyedi bútorokat gyártsunk, amit korszerű eszközökkel, tapasztalattal, és nagy hozzáértéssel végzünk. Minden alkalommal a látványtervezés során egyedi program segítségével dolgozunk, amely lehetővé teszi a tökéletes tervezést. Otthona bármely helyiségét szeretné esztétikusan, ugyanakkor praktikusan berendezni, mi készséggel állunk rendelkezésére az egyedi bútorok terén. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így Önnek nincs más dolga elképzeléseinek velünk történő megosztásán kívül. Akár magánszemélyként, akár pedig cég képviselőjeként igényli munkánkat, örömmel vagyunk segítségére. Informálódjon részletesen tevékenységünkkel kapcsolatban weboldalunkon, a www.henczbutor.hu –n!

Éljen olyan stílusos környezetben, amilyet már régóta szeretett volna! Használja ki a látványtervezés előnyeit, és rendelje meg egyedi bútorait precízen, színvonalas anyagok felhasználásával tevékenykedő cégünktől! Felmerülő kérdései, észrevételei esetén forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-70-2445787 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a henczbutor@gmail.com címünkre!