=

Otthon-Lakberendezés

Az irodai szalagfüggöny előnyei

A szalagfüggöny alkalmazása különösen népszerű árnyékolási módszer, melynek oka, hogy a szalagfüggönyök nem csak hatékonyan árnyékolnak, de még esztétikus látványt is nyújtanak. Legnépszerűbbek az irodai szalagfüggönyök, ugyanis ezekre a helyiségekre jellemzőek a nagy ablakok, melyeket bonyolult más módszerrel árnyékolni. Hiába van légkondi beszerelve egy irodába, a besütő napfénynek a helyiség felmelegítésén kívül más káros hatásai is lehetnek. Nem csak arról van szó, hogy bosszantó, amikor belesüt az ember szemébe a nap, hanem arról is, hogy a napfény károsítja a bútorokat, idővel kifakítja őket.

Az irodai szalagfüggöny segít kiküszöbölni a problémát, segítségével kizárhatjuk a felesleges fényeket. Egyik nagy előnye az egyszerű függönyökkel szemben, hogy az irodai szalagfüggöny fényszűrésének mértékét állítani lehet. Mi döntjük el, hogy teljesen ki akarjuk-e zárni a fényt, vagy csak egy picit árnyékolnánk. Ráadásul az irodai szalagfüggönyök télen-nyáron csökkentik a rezsiszámlát. Nyáron kizárják a meleget, télen pedig nem engedik kiáramolni a meleget az ablakokon keresztül.

Az irodai szalagfüggöny másik nagy előnye, hogy széles kínálatból válogathatunk. Sokféle anyag és szín áll rendelkezésünkre, attól függően, hogy mi illik az irodánkhoz. Ráadásul az irodai szalagfüggöny könnyen tisztítható, ami különösen fontos egy iroda életében, hiszen általában több méteres függönyre is szükség lehet. Elég az egyszerű porolás a tisztításához, ami igen nagy előny a rendszeres mosást igénylő függönyökkel szemben. Bár leginkább az irodákban találkozhatunk szalagfüggönnyel, otthonra is remek árnyékolástechnikai megoldás lehet ilyen függönyök felszerelése.

Szalagfüggönyt vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu webcímre, és tekintse meg árnyékoló termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-420-1933 és a +36-70-389-1936 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!