=

Lélek

Az önbizalom fontossága

A médiából áradó irreális szépségideál sok nő életét megkeseríti. Ha nincs kellő önbizalma egy nőnek, az valamilyen szinten az egész életére kihat – a nők ezért is küzdenek folyamatosan azért, hogy kinézetük megfeleljen az általuk elképzelteknek, ugyanis az ápolt külső is hozzátartozik az önbizalomhoz, erősíti azt, és nemcsak a szépészeti, hanem az orvosi beavatkozásokra is gondolunk.
Ide tartozik például az is, ha valamilyen betegség miatt sebhelyeink, vagy veleszületett szabálytalanságok, esetleg szerzett betegségek miatt kialakult sebek vannak testünkön.

Miért fontos, és mennyit számít?
De kinek mi a szép, és miért? Vannak, akik tökéletesen elégedettek azokkal az adottságokkal, amit kaptak az élettől, és szépnek érzik magukat, mások folyamatosan szebbé szeretnének válni, és ezért mindent meg is tesznek. Hogy pontosan mi is az a „minden”? Kozmetikai kezelések: szemöldökfestés, szempillafestés, testkezelések (például ultrahangos kezelés), gyantázás, sminkelés. Ha még tovább megyünk, akkor jön a sminktetoválás, és a legvégén a komolyabb szépészeti beavatkozások.

Ha visszakanyarodunk kicsit a betegségek által okozott sebhelyekhez, szóba hozhatjuk a mellrákot. A nőknek igazi törés ez, több szempontból is, és amikor végre túl vannak rajta, akkor sem élhetnek teljes életet. De szerencsére van megoldás, hiszen orvosi tetoválás és a mellimplantátum segítségével az immáron felgyógyult beteg újra teljes életet élhet, büszkén tekinthet önmagára és megélheti nőiességét félelmek és gátlások nélkül.

Látják, hogy milyen sokat számítanak a kozmetikai kezelések és az esztétikai beavatkozások? Ha Ön is úgy érzi, hogy nincs megelégedve Önmagával, látogasson el hozzám. A kozmetikai kezelések, az orvosi tetoválás és a sminktetoválás mind szerepel a szolgáltatásaim között!

Látogasson el a www.kutassykrisztina.com címen található weboldalamra, vagy vegye fel velem a kapcsolatot telefonon (06 -70/450-2319) vagy email-ben (kutassy.krisztina@gmail.com).Én segítek, hogy önbizalmát visszaszerezze!

Címkék: , ,