=

Programok

Az utazó második otthona a megbízható szálloda!

Kivételes bánásmód. Ez a két szó fémjelzi egy színvonalas szálloda profilját, illetve szolgáltatásait. Szállodába többnyire ugyanabból a célból érkeznek a vendégek. Az otthonuktól távol, sokszor idegen országban olyan szállást keresnek az emberek, ami egy kis luxust ad, mégis otthonos körülményeket teremt számukra. Ha nem csak egy helyet szeretnénk, ami olcsó és ahol épphogy kipihenjük magunkat, akkor megadjuk a módját, és olyan szállodát keresünk, ahol figyelnek ránk. Ez a figyelem a kedves kiszolgálásban, a tiszta, rendes szobákban, a teljes körűen felszerelt lakosztályokban nyilvánul meg.

A szálloda ellátásnak ezért valóban olyannak kell lennie, ami biztosítja azt, hogy a szálló vendég semmiben se szenvedjen hiányt! Hogyan néz ki, amikor a vendég mindent a helyén talál, és mindennel elégedett? Érkezéskor kényelmes papucs és puha köntös várja, frissen mosott, meleg törölközők sorakoznak a fürdőszobában. Az ágynemű frissen mosva és vasalva, a párnán egy kis üdvözlő csokoládéval. A pipere cikkek között minőségi termékeket talál a sampontól a tusfürdőn át a testápolóig, amikkel felfrissítheti magát egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Mindemellett a papírtermékeket is folyamatosan fel kell tölteni, hiszen a papírtörlő, a toalett papír mind fogyóeszköz, állandóan szükség van újabb adagokra.

Keressen minket bizalommal és tekintse meg a www.trendeco.hu honlapon, mit kínálunk szálloda ellátással kapcsolatban megrendelőinknek! Ha az a célja, hogy szálló vendégei mindennel meg legyenek elégedve, ha azt szeretné, hogy még viszontlássa őket, sőt másoknak is továbbadják azt, hogy mennyire meg voltak elégedve a szállással, akkor vegye igénybe a mi színvonalas szolgáltatásainkat! Gondoskodunk arról, hogy semmiből ne fogyjon ki, hogy a folyékony szappan, a sampon, a kéztörlő minőségi legyen, és megfelelő mennyiségben álljon a rendelkezésére!

Legyen Ön is elégedett partnereink egyike, és igényelje szálloda ellátáshoz termékeinket, illetve szolgáltatásainkat! A részletekről többet is megtudhat a trendpapir@trendeco.hu e-mail címen, vagy a +36-23-332-084-es telefonszámon!